Труби та твердотільних підсилювачів програмного забезпечення

D

dobricic

Guest
Дорогі друзі я хотів би повідомити вам, що ви можете знайти невеликий, але дуже корисна програма для розрахунку лампових і напівпровідникових підсилювачів державної влади. Назва програми є MatchNet 2.1 і його можна знайти за адресою: http://www.qsl.net/yu1aw/engl.htm # програмного забезпечення До речі Elektroda дуже хороший форум, я дуже люблю!

ця тема представляє інтерес для мене більше великих пакетах CAD підтримки клапани, не краще, ніж протей, так що навіть літів версія дуже дуже добре з клапанами

Ну я думав, що справа дуже цікаве це програмне забезпечення "вона використовує transcondutance, CGP ємності. Я думаю, що проблема тільки в ньому не використовується Cin і суд зробити узгодження опорів. Але я так сподобалося, тому він використовує також струм сітки для розрахунку пластина вакуумна трубка імпедансу. Всі знають, що якщо ми використовуємо поляризації B класу зсуву (заземленою сіткою) підсилювач, імпедансу пластини відрізняється від інших, що використовує напруги керуючої сітки. З повагою

Так, він використовує Cg1k і Cg1g2 або Cg1a для розрахунку вхідного імпедансу. Для пластини розрахунок резонансного контуру це normaly розрахунковим вихідний опір паралельно ємності додати вихідний труби (в основному Cg1a для тріода і Cg2a для тетрод) З повагою

Якщо ви щодо заземленою сіткою лампові підсилювачі: Введення Розділ: Складається з паралельних RC, де 1 - ємність зазвичай вказується в трубній даних (CGK). 2 - опір catode становить близько 20 Ом для тріодів РФ. Використовуйте опір вище дані для розрахунку відповідних мереж. Як добротність catode опором є відносно низьким, то легко отримати широке відповідність імпедансу. 3 - Тепер ви монтуєте відповідні мережі у фізичний роз'єм трубки. Для налаштування вхідні виконати foolows: 1 - Установка трубку в гніздо 2 - Підключіть 20ohms резистор між catode і землею, з дуже маленьким приводить (або використовувати короткий і широкий мідь фольга). 3 - Застосувати нитки, щоб лампа (тільки filamente ті пластини напруга має бути вимкнено). 4 - Підключіть swepper генератора на вхід согласующей ланцюга так, щоб крива зворотних втрат можуть бути виміряні. 5 - Tune погоджують ланцюга, tweking компоненти, щоб отримати зворотні втрати від 18 до 20 дБ електронною групи інтересів. 6 - Коли закінчите приймати 20 Ом резистор з. Ви готові почати роботу у вихідному каскаді. Що таке тема наступної глави. Я сподіваюся, що це може допомогти кому-то! NandoPG

Я думаю, ви можете знайти хороших моделей загальної вакуумних трубок для PSpice. У цьому випадку демо-версія повинна бути для чого прийти дизайн підсилювач потужності ... С.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back