Труба з низькою поточної нитки?

N

neazoi

Guest
Доброго дня, мені потрібен мініатюрний подвійний тріод типу трубки, як розмір ECC83, але той, який використовує низьку поточну нитки. 300 мА занадто висока. низький краще. Чи знаєте ви про будь-яких типів?

Я думаю, ви насправді шукає малої потужності розжарювання. Потім труби Uxx серії не пропонують ряд переваг в порівнянні з Exx. Споживана потужність нитки в основному визначається площею поверхні катода, так що тільки мініатюрні труби присвячений батареї мають значне зниження потужності. Я боюся, на відміну від стандартних типів, які все ще виробляються в невеликих кількостях, постачання цих типів будуть дещо гірше.

FVM ви праві. Самий розмір катода вимагає такої ж потужності розжарювання. Низька потужність труби нитки батарейках труб з Uf близько 1,4. Це типу D або американський труб з 1 перед буквою і nuvistors. На аудіо DIY форуму ж питання було задано?

Найкраще було б "маяк" труби, використовувані в ТБ-тюнерів в один час. Це були дійсно мініатюрі. Майже розмір TO5 може. Якщо я не помиляюся ці WRE тріоди для заземленою сіткою операції. Azzy

Я думаю, що ви маєте на увазі "nuvistor, метал може типу клапана, ці мають низькі нагрівачі влади, як правило, близько 2volts@0.4A, яка звучить багато, але той лише 1 Вт, низький для клапана нагрівач, вам доведеться використовувати перемикання рег якщо ви хочете максимальної ефективності від більш високої напруги живлення. 13DE7 може бути така річ, після вашого, його подвійний тріод, я не думаю, що вони зняті з виробництва, але, ймовірно, все ще доступні, як уже говорилося, вони були популярні в кінцях телевізор спереду, 2 рації і «областями. Це те, що вони схожі, а не зі скла, але стали. Заземленою сіткою операція техніка використовується для зниження опору в матчі 1 / 4 хвилі повітряного опору, аналогічним чином до заземленої базою транзистор, I'dve думав, що ви також зможете запустити один в стандартній заземленою катода чином так само, як добре.
nuvistor.jpg

Деякі аудіо обладнання просто знижує напругу філ (Cool-Тюбе передпідсилювач для гітари) втрати посилення, але нижче поточної.

І в першу чергу збільшення тривалості життя.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back