Тригер Шмітта варіант

R

Rosmawati Ismail

Guest
Привіт всім, Хто може сказати мені, який тип тригера Шмітта, який дійсно підходить для моєї конструкції. Я хочу розробити схему, яка викликає переривання (зростання / падіння краю), коли виявляє певний діапазон вводу. Для прикладу, вихід тригера для низьких, коли він виявляє вхід 3.5 і викликати назад до високих, коли він виявляє вхідний 4V замість 3.51V. Вихід буде тригерів для LOW раз, коли він виявляє 3.5V знову замість 3.99V. Може хто допоможе мені? Дякуємо.

Частота? Я маю на увазі максимально можливої частоти на вході. Чи вважаєте ви використання компаратора або ОУ?

Це Шмідт-тригера буде використовуватися в IC дизайн? Якщо так, перевірте малюнку 1 [URL = "http://www.fairchildsemi.com/an/AN/AN-140.pdf"] тут [/URL].

Привіт всім, Хто може сказати мені, який тип тригера Шмітта, який дійсно підходить для моєї конструкції. Я хочу розробити схему, яка викликає переривання (зростання / падіння краю), коли виявляє певний діапазон вводу. Для прикладу, вихід тригера для низьких, коли він виявляє вхід 3.5 і викликати назад до високих, коли він виявляє вхідний 4V замість 3.51V. Вихід буде тригерів для LOW раз, коли він виявляє 3.5V знову замість 3.99V. Може хто допоможе мені? Спасибі.
привіт я не Тхінь у необхідно тригера Шмітта для досягнення цієї вихідний .. і можна використовувати 2 компараторів як usend в 555 IC. верхній компаратор тригерів в 4 вольта і нижнього компаратора запускає в 3,5 вольта. і можна використовувати 2 операційні підсилювачі, як мережа резистор comparators.and розділити напруга відповідно до ур потрібно. сподіваюся, це допоможе.

геній, у вас є схема для цього? Дякуємо. Іван,
HTML:
 Це Шмідт-тригера буде використовуватися в дизайні IC?
Ні. Вона буде використовуватися в схемі електроніки, де свою продукцію діє як переривання мікроконтролера.

Два компараторів і 555 для тригера Шмітта? Ти не можеш бути серйозним? Все, що вам потрібно, це одне компаратора. [URL = "Http: / / WWW.en.m.wikipedia.org / вікі / Schmitt_trigger"] тригера Шмітта [/URL] Кіт

Що я мав на увазі те, що U можна використовувати 2comparators як воно використовується в 555ic для досягнення необхідної продуктивності. Поправте мене, якщо я помиляюся. Спасибі

Ви могли б зробити це таким чином, але тоді ви також потребують певної логіки (фліп-флоп), щоб об'єднати два виходи компаратора. Ви тільки дійсно потрібен один компаратор, щоб зробити тригера Шмітта з двома точно встановити порогові значення. Вам просто потрібно обчислити три резистори на основі звичайного компаратора заснований ланцюга. Кит.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back