Транзистор м і Fmax

W

wccheng

Guest
Шановні все,

Я чую, що хтось сказав м і Fmax транзистора.Я просто знаю м єдність отримати частотою зрізу.Як про ротах?Що це означає?

Спасибі

wccheng

Ft є єдність посилення струму частоти

Fmax, є коефіцієнт посилення потужності єдності частоти також іноді називають частотою коливань макс

khouly

Шановні khouly,

Не могли б ви розповісти мені, як я міг симулювати Fmax?Це ж, як і конфігурації 1 м?Крім того, це Fmax завжди більше, ніж м?

Спасибі

wccheng

виміряти коефіцієнт підсилення по потужності транзистора, а розмах його струм зміщення, сестрице це зміщення залежить, знайти вен підсилення по потужності дорівнює одиниці, це Fmaxkhouly

Частота зрізу FT
Частота, при якій величина струму короткого замикання посилення h21 скочується до 1 (0 дБ).

Максимальна частота коливань Fmax
Частота, на якій односторонні отримати владу скочується до 1 (0 дБ).

привіт,
як ви сказали, що & є єдність поточної пропускної посилення (точки, де струм падає прибуток в 0 або 1 дБ).

Тепер моє питання, чи буде вона такою ж, як єдність влади пропускною здатністю (частота, на якій коефіцієнт підсилення потужності знижується до 0.) Я припускаю, влада напруги та струму продукту.

Таким чином, якщо поточний рівень посилення дорівнює нулю, так що мало б означати, що коефіцієнт підсилення по потужності дорівнює нулю?
Прохання дати деякі роз'яснення

спасибі
Сарфраз

Я сказав, що поточний рівень посилення, є унітарною не дорівнює нулю (нуль в дБ)

Далі, якщо ви говорите про продукт струму і напруги, ви повинні також розглянути питання, де продукт розраховується (тобто на навантаженні на активну пристрій? ...) І умов навантаження

h21 означає, що навантаження короткого замиканняКрім того, я заявив, що "односторонньому влади", а не отримати виграш в потужності ...зробити пошук в Google для її визначення

Добре я зробив помилку в наданні належного деталей.
Я хотів сказати, єдність поточний рівень посилення, де струм падає прибуток в 0 дБ або отримати величина знижується до 1.

Але в мене залишається питання, чи є єдність поточний момент одержати таке ж, як єдність влади отримати точку.

спасибі
Сарфраз

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back