O
Opel_Corsa
Guest
У мене є тонка труба з одним кінцем міцно сполучений з невеликим повітряною кулею.Те, що я хочу зробити, це електричні контролювати кількість повітря, яке проходить в і з повітряної кулі з розумною точністю (я хочу, щоб мати можливість виміряти тиск всередині балона).Це не обов'язково має бути клапан, воно може бути яким завгодно.
Я думав щось кріплень, як пробка на металевий стрижень, вставити його в середину труби і контролювати його рух з двигуном крок чи щось таке вона буде працювати як поршень.Але я не впевнений, що це гарна ідея, тому що тертя між пробкою і внутрішньої поверхні труби можуть носити одну чи іншу, в результаті зниженою точністю.Так ось інше питання.
У будь-якому випадку я б дуже вдячна за ідеї.Спасибо.
Я думав щось кріплень, як пробка на металевий стрижень, вставити його в середину труби і контролювати його рух з двигуном крок чи щось таке вона буде працювати як поршень.Але я не впевнений, що це гарна ідея, тому що тертя між пробкою і внутрішньої поверхні труби можуть носити одну чи іншу, в результаті зниженою точністю.Так ось інше питання.
У будь-якому випадку я б дуже вдячна за ідеї.Спасибо.