Точні електричний клапан

O

Opel_Corsa

Guest
У мене є тонка труба з одним кінцем міцно сполучений з невеликим повітряною кулею.Те, що я хочу зробити, це електричні контролювати кількість повітря, яке проходить в і з повітряної кулі з розумною точністю (я хочу, щоб мати можливість виміряти тиск всередині балона).Це не обов'язково має бути клапан, воно може бути яким завгодно.

Я думав щось кріплень, як пробка на металевий стрижень, вставити його в середину труби і контролювати його рух з двигуном крок чи щось таке вона буде працювати як поршень.Але я не впевнений, що це гарна ідея, тому що тертя між пробкою і внутрішньої поверхні труби можуть носити одну чи іншу, в результаті зниженою точністю.Так ось інше питання.

У будь-якому випадку я б дуже вдячна за ідеї.Спасибо.

Firma Lexmark International Inc. rozszerzyła swoją linię kolorowych drukarek i urządzeń wielofunkcyjnych. Każdy z tych nowych produktów jest wyposażony w intuicyjny w obsłudze kolorowy ekran dotykowy, który pozwala użytkownikom szybciej uzyskiwać dostęp do swoich dokumentów oraz zarządzać nimi w wygodny sposób. Oprócz tego firma poinformowała o nowym, opartym na przeglądarce oprogramowaniu do zarządzania urządzeniami, Markvision Enterprise. Daje ono administratorom lepszą kontrolę w zarządzaniu flotą drukarek.

Read more...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back