Тому FDG901D (р MOSFET Driver) не може керувати FDN360P MOSFET

E

EDA_hg81

Guest
Я намагаюся використанням Sparan 3 для управління FDG901D (дискретний вхід +3,3 CMOS) для управління FDN360P. Чому це не працює? що це можливі причини для цього? Спасибі

Чи можете ви показати ваші схеми і описати, які сигнали не працюють?

У цілому ідея для реалізації включення і виключення послідовності. Використовуйте FDN360P в якості перемикача, підключивши стоком і витоком FDN360P передати 12V DC від витоку до стоку з FDN360P для включення іншого потужності чіпа. Коли я натискаю на кнопку, FPGA збирається встановити високий (3,3 LVTTL) за логікою контакт FDG901D то FDG901D збирається включити FDN360P, контролюючи ворота FDN360P. Я підключив VDD з FDG901D до 12 V і всі плаваючі Поворотний штифт. Проблема в тому, коли вся система включена, відтік FDN360p вже 12, навіть до того, як натиснути на кнопку. Які можливі причини? Спасибо заранее. Нижче наводиться адреса схемою: http://images.elektroda.net/70_1183047159.jpg

Якщо MOSFET є "ON", як ви кажете, це те ворота пристрій має достатню напругу справжньому, щоб включити його. Ви дивилися на чергу на характеристики MOSFET ви використовуєте, щоб побачити, якщо вони сумісні з виходом драйверів як у вас налаштований. Можливо, вам доведеться управляти DV / DT-водія замість того, щоб його плавати. Мі

Я дійсно новим для аналогових речей. Я тільки перевірив напругу Gate Threshold. Ви дозволите дізнатися, які інші електричні характеристики я повинен перевірити? Спасибі.

Привіт, для FDG901D напруга макс харчування тільки 10В. У вашій схемі ви використовуєте 12В. Може бути, це помилка у вашому кресленні або чіп Allready немає. Є деякі причини, чому ви не використовуєте звичайний транзистор і кілька резисторів? Якщо це питання простору, ви можете подивитися на резисторі обладнана транзисторами, як PDTC115ET. Крім того, для FET, якщо ви хочете використовувати інший тип, будьте обережні. Деякі недавні Fairch. FET мають макс. GS напруга 7В. Перевищення цієї напруги може distroy вашого FET. З повагою

Як винахідник (у) запропонував, 12В, можливо, пошкоджений FDG901D при перевищенні абсолютного максимуму VDD рейтингу 10В. Див. стор 1 з аркуша даних. Якщо припустити, що чіп вижив, то, можливо, ви вимірюєте 12V на виході просто тому, що вихід є без навантаження, а транзистор має невеликий об'єм витоку, коли "вимкнено". Спробуйте підключити навантаження, наприклад, 1K резистор Ом від витоку на землю. Якщо це не допоможе, то, що напруга можна виміряти на затворі транзистора, коли сигнал FPGA включається і вимикається?

Може бути, ви праві. Я помітив це, так як адаптер харчування я використовую тільки може дати мені 12 і я хочу взяти шанс. Дякую всіх ваших пропозицій. Я повинен змінити його на 10 V спробувати ще раз. Мати хороші вихідні. [Розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 1 годину 7 хвилин: [/color] [/SIZE] Я перевірив цю схему використання 10В. Я також виявив, що Мін Logic високої напруги Введення FDG901D становить 75% від VDD, це означає, що дискретний вхід, щонайменше 7,5. Я використовував два джерела живлення для установки двох необхідних напруг. Нижче наведені результати. Коли влада дискретний вхід відключений: зливної вихід FDN360P становить 10 воріт напруга 10В Коли влада дискретний вхід включений (необхідно 8 мс, щоб бути стабільною): зливної вихід FDN360P є 0 У напруги на затворі 0В Я не знайшов жодних вимог для дискретних входів підвищення часу. Виглядає FDN360P працює, але не правильно. Але в будь-якому випадку 7,5 В дискретний вхід не підходить для FPGA, ви можете мені допомогти знайти MOSFET P канальний драйвер, який може приймати 3,3 логіку і може терпіти 12V потужність? Спасибі.

Привіт, як я написав раніше. Погляньте на резисторі обладнані транзисторів. Для вашої схемою, PDTC115ET буде добре. Нижче наведена схема. R23 є 220K. Зверніть увагу, що резистори всередині RET (PDTC114ET) в цій схемі не 100K + 100K, як PDTC115ET. І дійсно, макс. поставка рейтинг FDG901 становить 10. Але при 10В ви ніколи не досягнете високого логічного з 3,3 диск. Він повинен працювати від 2,7 до 6В.

Велике спасибі вам за допомогу. Я збираюся спробувати на наступному тижні. є хороший уїк-енд.

Я знайшов заміну в Інтегральні мікросхеми.

Гей, винахідник (у), зараз схема працює. Дякую вам так багато.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back