Тому ми використовуємо тренажери

E

erece

Guest
Моє питання може бути дурним. Я хочу знати, чому ми вивчаємо OrCAD або будь-якого іншого програмного забезпечення simuator, я маю на увазі, наскільки потужним ці інструменти? Я не можу побудувати схеми для мого хобі через фактора вартості, так що це еквівалентно зробити це на OrCAD?

Ви використовуєте інструменти моделювання, щоб отримати уявлення про те, що станеться, коли ви будуєте схему по-справжньому. Ви не імітувати для забави. якщо ви хочете побудувати схему і хочуть побачити, якщо він буде працювати чи ні, або якщо ви хочете побачити, якщо вона буде працювати так, як ви хочете його бачити, ви використовуєте інструмент моделювання для перевірки. його легше імітувати перший HDL код, перш ніж відправити його в manifacturer і мають всі чіпи manifactured і бачу, що вони не працюють. так що ви імітувати перший виправити помилки і отримати робочий проект manifactured. сила інструменту залежить від рівня моделювання або інструмент ви використовуєте, наприклад level1 спецій модель BJT надає дуже нереалістично результат, але більш високого рівня може дати вам найкраще наближення до реальності. але інструмент моделювання HDL дає досить хороше наближення наприклад. так що це залежить від того, що ви моделювання та інструмент, на якому ви моделювання.

Більше того, тренажери є відмінним інструментом для підтримки навчання студентів. Учні і новачки можуть "грати" з частинами і параметрами і можуть отримати від програми відповіді на запитання: "Що станеться, якщо .....?". Таким чином, відразу можна побачити і оцінити наслідки будь-яких змін у схемі часу, так і в частотній області.

Наслідки помилки набагато менш дорогим, в симуляції. За умови, ви не вірите в них і приступити до виробництва.

... За умови, ви не вірите в них і приступити до виробництва.
Цілком. Наскільки ви можете, ви перевірити за допомогою моделювання. Як тільки ви задоволені, що ви повинні побудувати його фізично. А потім веселощі може розпочатися. Я провів багато годин в нашому розвитку лабораторії експериментували з фізичним розміщенням якщо сцені. Добре, коли моделюються, але симулятор не міг бродячих ємність і індуктивність до уваги.

...................... Добре, коли моделюються, але симулятор не міг бродячих ємність і індуктивність до уваги.
я не думаю, що ви повинні звинувачувати симулятор. Звичайно, він / вона в змозі прийняти паразитних до уваги. Але тренажер може нічого не робити, ніж слідкувати за входами - створено людиною.

... вона в змозі прийняти до уваги паразитних Цитата ...[/] Я згоден з цієї точки. Основна місія для тренажерів полягає в перевірці схеми поведінки, від ескізного проектування. Тим не менш, паразитичні елементи виходять з layoyt дизайну. Таким чином, місія отримати ці інформація є певною іншій програмі, до моделювання себе. + + +

Тренажер тільки те, що потрібно, щоб отримати початківців зачарований з електронікою. Тренажер може розширити наші знання і задоволення, показуючи нам, що відбувається всередині дроти. Принаймні, мій може. Я розробив свій власний симулятор електроніки. Проте в розвитку. Це не настільки складний, як широко використовуються з них. Проте моя придбала здатність утримувати свою увагу. Наприклад я отримав велику вдячність за осциляторами, оскільки вони є експонатами винахідливості хтось. Шахта на відміну від звичайних тренажерів у тому, що вам не доведеться придумати багато тексту, просто щоб подивитися, простий графік. Мій тренажер зображує струму в проводах. Конденсатори зарядки і розрядки. Динаміка ЕРС котушки й потоку поля. Все в декількох кадрах в секунду. Я поклав кілька відео на Youtube. Пошук по "patientbrad 'ім'я користувача.

Деякі професійні ASIC і ПХД інструментів можуть витягувати паразитичні елементи макета дизайну і виконує якусь моделювання. Тим не менше, я ніколи не досліджував, якщо є можливість генерувати висновок, що в деяких спецій, як модель формату. + + +

Топ засоби проектування кінці виробляти знову екстрагували список сполук, які потім можна повторно моделювати, як в оригінальній схемі і побачити різницю. Кіт

більшість з симулятора є повідомлення про помилку. він нам допоможе. Симулятор реально знизити вартість.

Так що ви можете уникнути покупки компонентів. Після успішного моделювання можна купити компоненти, а потім зробити один.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back