Тип антени для бездротових локальних мереж - IM CONFUSED

C

chibiks

Guest
Привіт, прости мене, якщо деякі мої питання трохи безглуздо, як я новачок в бездротової області. В принципі, я проектування WLAN для мікроелемент (близько 630) з високою швидкістю передачі даних на 2.45GHz в Релея затухання каналу. Який тип антени mostr підходяще на цій частоті? Є багато типів антен, і я дуже збентежений. Крім того, робить будь-який знає будь simlulation діаграми програмне забезпечення / безкоштовна, в якому, якщо я вводжу параметри антени, діаграми можуть бути отримані. Я збираюся використовувати спрямовану антену базової станції з приростом близько 21dBi. ДЯКУЄМО!

привіт, Є багато антен WLAN, при цьому прибутки від 2-20 + дБ. Зазвичай всіх "закритих" антен, які є низький профіль буде отримати до 16dBi, для отримання додаткової вигоди, або 21dBi, як ви написали, вам доведеться використовувати так званий відкритий або стільниковий антени, ті, антени зазвичай виглядає як стільниковий антена осередки . Ви можете бачити діаграми спрямованості антени випромінювання і отримати на сайтах антен. для WLAN ви повинні намагатися дивитися на D-Link, KENBUTONG і HyperLink.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back