Типове зміна порогового напруги Монте-Карло

G

Guest

Guest
Моя тренажера не підтримує Монте-Карло аналіз як каденцію.Однак вона дозволяє Підмітальні значення параметрів, які обираються на основі статистичних варіацій.Наприклад, вона може варіюватися порогове напруга VTH допомогою випадкових значень вибраного розподілу ймовірностей.Користувач надає центральним значенням VTH і його відносну зміну (у відсотках від центрального значення).
Моє питання: що є типовим відносна зміна VTH для, скажімо, гарний дизайн макета?Технологія Я використовую становить 0,35 мкм.
Спасибо

Наскільки я розумію, V в залежить не тільки від процесу кутах, а також від пропорцій MOSFET (без урахування ефекту тіла).Для перевірки статистичними варіаціями, я думаю, ви можете використовувати гауссових розподілу з середнє значення вашої Vth0 і А Sigma, Sigma-набір в свої 0,34% від середнього значення.

ПРИМІТКА: Наскільки мені відомо, гарний дизайн макета можна лише точно відповідати транзистори (V в, таким чином), але не згладити статистичні коливання між чіпом і вафлі.

Спасибо kishore2k4.Чи можете ви докладніше розповісти, будь ласка, як я не знайомий зі статистикою?мій інструмент синтаксис команди наступним чином:
. Param = VTH0 Гаусса (nominal_val, rel_variation, Sigma)
якщо VTH0 номінальної становить 500 мВ, і на підставі Вашої відповіді, Sigma = 1.7mV (0,34% від 500 мВ).Як щодо rel_variation (відносні зміни)?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back