Тимін порушення ................ плз допомогти

S

santoshl

Guest
Привіт, Все, що я свіжий градієнт коледжу в промисловість, як перед інженером-конструктором в кінці Design Center. Im в даний час роблять синтез і STA. Які різні методи, щоб виправити порушення термінів установки ........ особливо порушення? Надія у допоможе мені Заздалегідь дякую Сантош L

у вас є такі методи: 1. set_critical_range 2. group_path 3. розгрупувати 4.set_flatten 5. модифіковані код RTL Девід

Дякуємо за інформацію Девіда Чи буде у плз explian коротко всі альтернативи у згадується. і їм в пост стадії макета так що більш підходящим вибором для мене? Спасибі і вважає Сантош л

Перші чотири буде добре в поштових стадії макета

Установка порушення в поштових стадії макета! Добре бути конкретними роду WHT помилки ур маючи!

перетворенні Віль допомогти в деякій мірі.

порушення встановленого часу має бути зафіксовано в попередній стадії макета, або і отримає невдачу дизайн! трохи часу утримання порушення може бути зафіксовано в пост-макету сцени. найкращими побажаннями Athur

якщо і є 10% часу порушення, використовувати узагальнюючий підхід, якщо у вас є більше, редизайн порушив частину може бути хорошим

Завдяки everone "якщо і є 10% часу порушення, використовувати узагальнюючий підхід, якщо у вас є більше, редизайн порушив частину може бути хорошим", як сказано funzero є ТНТ 10% по відношенню до загальної кількості шляху? або ще somethingf

10% відсоток відлік часу, який ваш найгірший шлях не вдається. Наприклад, якщо ви працюєте на 100 МГц (тобто 10 нс годинник період), і ваш найгірший шлях більш ніж 11ns, який 10 нс (допустимий) + 10% від 10 нс Kr, Аві http://www.vlsiip. ком

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back