Тестування: з або без упаковки??

F

faizalism

Guest
Привіт,

Я проектування 8 Гбіт / с годинами відновлення даних схему, яка експлуатується на 4GHz годин.Отже, я налякати, якщо пакет буде зруйнувати годинник VCO.Може бути, ви можете надати пакет моделі для моделювання?

Чи можу я дізнатися, який з них краще, тестування або без упаковки?Якщо пакет 1, який тип пакету?Чи можу я використанням QFN?

Для пластини зонда, що датчик навантаження?Я також необхідно додати в мій моделювання

Спасибі
Останній раз редагувався faizalism по 23 травня 2008 8:28; редагувалось 1 раз в загальній складності

якщо шляхом іспиту ви маєте на увазі моделювання - так.Але ви повинні отримати вилучення значення для вашого конкретного випадку.RLC значення залежать, наприклад, на розмір кристала, блокнот місце розташування, leadframe, прапор розміром і т.д. так що у вашому випадку це буде хороша ідея, щоб отримати правильні дані.
Якщо у вас все гаразд з фіктивні номера ви можете використовувати L = 0.5nH, R = 10mOhm, C = 1pF

Ok.

Тедді, якщо ви проектування 4GHz заяву, яка одна ваша вимірювання користь; з пакетом або без пакету?А чому?

Просто хочу знати вашу думку про те, як обробляти високої розрахункової швидкості.

Спасибі,

Тестування у свинці етапі кадру без упаковки або дуже високий ризик рішення.Висока частота пакет повинен мати найефективніші зв'язку, таких як BGA або CSL (Chip Шкала Пакет).

Тепер, тестування на спині кінцевий продукт повинен бути зроблений після упаковки, то ... чому ви тоді проектування, якщо його не для упаковки і споживчих використовувати?

Пластини датчика залежить від типу датчика ви використовуєте, це пого цвях або що ... Я дійсно не розумію пластини тестування.

rikie_rizza пише:

Тестування у свинці етапі кадру без упаковки або дуже високий ризик рішення.
Висока частота пакет повинен мати найефективніші зв'язку, таких як BGA або CSL (Chip Шкала Пакет).Тепер, тестування на спині кінцевий продукт повинен бути зроблений після упаковки, то ... чому ви тоді проектування, якщо його не для упаковки і споживчих використовувати?Пластини датчика залежить від типу датчика ви використовуєте, це пого цвях або що ... Я дійсно не розумію пластини тестування.

faizalism пише:

Привіт,Я проектування 8 Гбіт / с годинами відновлення даних схему, яка експлуатується на 4GHz годин.
Отже, я налякати, якщо пакет буде зруйнувати годинник VCO.
Може бути, ви можете надати пакет моделі для моделювання?Чи можу я дізнатися, який з них краще, тестування або без упаковки?
Якщо пакет 1, який тип пакету?
Чи можу я використанням QFN?Для пластини зонда, що датчик навантаження?
Я також необхідно додати в мій моделюванняСпасибі

Ой добре, тепер я розумію.
Вам не потрібно буде формувати Ваш чіп, якщо це тільки в дослідницьких цілях.Таким чином, в цьому випадку вам дійсно потрібно пластини тестування масштабу ... з зборів не представляється можливим.

Пам'ятайте, що померти тестування рівня є дуже схильний до змін клімату ... особливо на високій швидкості пристрою.

Я сподіваюся, що компанії, які спонсорують вас для цього проекту готові надати їх належного контрольно-вимірювальної апаратури, так як, наскільки я знаю, випробування установки пластини супер складно.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back