Терміново, про підпорогових схем в процесі CMOS

R

rficd

Guest
ВСЕ, я зустрічаю головоломки проблеми. В напрузі, послідовника, я знаходжу багато транзисторів в порогової області та продуктивності, що добре для великого зміни харчування. За загальним правилом, транзистори повинні бути в активній області. Я отримую в результаті чого продуктивність підвищується у той час як транзистор в підпорогових, ніж в активній з великим зміною харчування після того як я намагаюся багато разів. може бути, є деяка магія. Будь ласка, дайте мені кілька порад з цієї проблеми. Чи хтось може завантажити деякі конструктивні матеріали про subthresold дизайн схеми в процес CMOS. Є subthresold схемних популярний зараз у комерційному дизайні КМОП ИС. Крім того, таке підпорогових схема надійна в той час як блок живлення коливається в широких межах.

Я дійсно сумніваюся свій коментар на вдосконалення регулювання енергопостачання в подпороговой області. Так, блок живлення придушення шумів в основному залежить від вихідного опору транзистора і вихідний опір не залежить від робочої області і залежить тільки від струму зсуву. На південь від порогу або слабка інверсія (WI) операції широко використовується в місцях, де вони потрібні дуже низьким енергоспоживанням. як правило, в регіоні WI МОП-транзистори є упередженими на 1uA, що призводить до дуже низьким енергоспоживанням. Будь ласка, постарайтеся знайти який-небудь статті професора Еріка Vittoz або Christain Enz щоб дізнатися більше про південь від порога спрацьовування. Пракаш.

не могли б ви опублікувати деякі документи від авторів?

Підпорогові регіоні він сподівається бути хорошим, але в цьому регіоні транзистор не входить до відсічення в будь-якому стані, який є основною проблемою для чіп дизайнер. Також ця технологія має проблеми з інтерфейсом з урахуванням сучасних технологій.

З лютого 2011 року буде доступна на АСК методології проектування посилань підпорогові напруги, його DOI є 10.1109/JSSC.2010.2092997

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back