Терміни Класифікація цифрових систем

V

vlsi_whiz

Guest
Це невеликий шматочок інформації я натрапив і думки можуть виявитися корисними для інших.Вона також може бути можливим питання інтерв'ю.

-------------------------------------------------- ---------------------------------------------, Mesosynchronous
and Plesiosynchronous
.

Сигналів у цифрові системи підрозділяються на синхронні, Mesosynchronous
і Plesiosynchronous.СинхроннийСинхронний сигнал 1, що має в точності такий же частотою, як локальне час і підтримує фіксований зсув фази, що годинник.У такому випадку, сигнал синхронізовані з годинником, і дані можна скуштувати прямо, без будь-якої невизначеності.MesosynchronousMesosynchronous сигнал є сигналом, який не тільки має ту ж частоту, що й місцеві годинник, але і невідомої фази зміщення відносно цього годинник.PlesiosynchronousPlesiosynchronous сигнал має частоту, номінально ж, як локальний час, але трохи відрізняється.Це призводить до різниці фаз переміщатися в часі.

-------------------------------------------------- ---------------------------------------------

Пропозиції, доповнення та коментарі можна тільки вітати.

Я не знаю, чи можуть вищевказані права.
Але ви покриття сигналу в цифровому форматі.Там повинні містити асинхронних сигналів.

та
Я бачив цю класифікацію в Барки звичайно ee241
передових цифрових інтегральних схем

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back