Тепер серйозно - які найбільш високооплачуваних ІТ робочих місць?

Z

Z80

Guest
Короткі фон: працюють в логіці польовий верифікації дизайну близько 4 років (PCIE трансівери). Економічний спад та інсульту мені і всім моїм товаришам по команді опинилися в пошуках роботи. Зараз я працюю в якості тестера для a. .. основні автомобільні компанії, і я знайти роботу не-складно сказати більше. [Сарказм] По крайней мере, я добре оплачувану [/ сарказм]. Я далеко за ідеалістичні момент в моєму житті, коли я був в надії знайти роботу, яка краще складною, ніж добре оплачується. Простіше кажучи: $ $ $ є єдиною гарантією в цій мирського життя. Що окупається? Перший досвід рук, будь ласка:)

Це дні важко знайти "цікавою і складною роботи». Але вони перебувають поза there.The проблемою є те, що вони дійсно складні гроші мудрим. Багато компаній не мають привід, щоб почати нові проекти, які вимагають тривалого R & D циклів . Я консалтингу і пощастило знайти хороші проекти. Але він отримав сухий для гарного часу. Мені довелося вдатися до зробити мої власні R & D і проектів, щоб продати. Я пропоную йти в ногу з технологіями ви робите те ж саме.! . Ваші власні проекти у вільний час не відмовитися від своєї хорошу високооплачувану роботу. Зробити продукт, який міг би дати вам якийсь дохід на стороні. Це дасть вам багато цікавих поглядів на світ промисловості і допомогти Вам в мережу і візьму вас в напрямку, який ви хотіли б йти про, а також створити впевненість у собі.

Електронної промисловості в усьому світі знаходиться в поганому стані. Будьте щасливі, що у вас є потік доходу на даний момент. Як Eltonjohn відноситься, незалежний народ в електроніці найбільш постраждалих в погані часи. Будемо сподіватися, що це допоможе в майбутньому. На жаль, електроніка роботу кожного типу не є топ рівнем доходу. [Жарт] Можливо, ви могли б поїхати в США і зіпсувати деякі великі фінансові компанії і платять великі бонуси у цьому процесі. [/ Жарт]

eltonjohn, коли я написав "по крайней мере, я добре оплачується" Я був саркастичним. На мою думку, робота повинна бути цікавою і добре оплачуваною, в ідеалі, й інше. Але коли це нічого з перерахованого вище, є проблема. У порівнянні з перевірки проектів, це нелегка робота, що я роблю зараз високі технології. Крім використання осцилографа і деякі інструменти можуть розвитку існує не так багато для мене нове. Не сказати, що це безглузда робота, це перший раз, коли я вступив в контакт зі 100% ручного тестування (яка знаходиться поруч з марною на мою скромну думку). Не кажучи вже про те, що я хворий бути учив, що я був би гордий за те, що я працюю в такій чудовій компанії (додати типовою BS), у той час як я знаю, є щось краще там. Я хочу знайти щось краще. Життя коротке, і я вже 30 років. Це не нити нитку, я просто дивлюся на них відповіді.

Привіт ще раз ... добре. Ви знаєте, я колись інженер Intel. Я залишив свою роботу у Франції переїхати в США .. Іноді ви повинні йти на ризик. В Америці люди більш enteprenurial. Я маю на увазі йти геттер. У цьому важкі часи тут поради по всіх напрямах, роблять свою власну роботу.! . В Європі люди мають тенденцію шукати блискучої компанії з канікул. Як ви сказали, що ви не можете чекати надто довго (ви 30, ще молодий дуже молоді!). Але справа в тому, що ми не знаємо, як довго ця криза триватиме. І якщо все прийде в норму. Я чекав, вже 7 років, щоб це відбулося. Я втратив мого будинку. Я була хороша колекція з 13 британських автомобілів (mgas Остін Хеліс 3000, TDS. Всі пішли, продав). Я думав, що з моїм досвідом щось піде гуляти .. і все змінилося, і мені довелося адаптуватися. Будь ласка, не робіть свою помилку. Я повільно реагують. Почніть з цього часу за умови, що раз стане ще сильнішою і підготуватися. Нарешті я раджу вам зробити свій власний РЕЧІ!.

Я був в електроніці протягом багатьох десятиліть, починаючи, як школяр зацікавлені в шинку тому радіо в клапані / трубка днів. Електроніка досягла піку і в даний час на повільне зниження так само, як авіація і залізні дороги в минуле. Є менше нових продуктів, призначених або винайшов і CAD-програми роблять людей більш продуктивною. Схема, яка минулого забере інженер декількох місяців до дизайну тепер можна придбати як ІМС з меншими витратами, ніж дискретні дизайну використовувалися раніше. Я не впевнений, що рішення для людей, які підготували для електроніки і багато років, перш ніж вихід на пенсію.

Я почасти розумію, як ти себе почуваєш, насправді зараз я відчуваю себе трохи розчаровані, тому що я працюю в ІТ-сфері, я теж "добре платять", а не складні речі, працювати з "все могутні" IT хлопців. Так що я робити те, що eltonjohn каже, коли я повертаюся додому, я дослідженні обробка сигналів і робити Хобі та комерційних проектів, я не хочу втратити всі мої роки навчання і наполегливої праці. І я запитую себе повсякденну, навіщо я все це роблю?, І я пам'ятаю, так як я був, як 9 років робити це, порушуючи всі розбирати, будівельних матеріал ... і я думаю, я ніби народився для цього.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back