Телекомунікацій замикання в VHDL

T

Tom2

Guest
Я хочу здійснити телекомунікацій ланцюга, використовуючи vhdl.Is будь-який, хто мають ресурси для цього ?????????????????????

Я маю на увазі фільтр нижніх частот, МШУ, СТАНЦІЇ, приймач, частота мікшер, осцилятори і всі про це нам.

VHDL призначений тільки для цифрових пристроїв ...!!!

Привіт, Що ви думаєте про мережу на кристалі (ННК), Автобуси ,...?

VHDL для Digital Design. Для того, щоб схем для телекомунікацій, Ви повинні бачити аналоговий Mixed Signal пов'язаних ЛПВЩ. Як VHDL-AMS.

може бути, ви можете зробити тільки FIR або IIR фільтр з VHDL

Я була така ж думку з цього приводу (що VHDL призначений тільки для цифрових схем), але потім я побачив папери, які використовують VHDL-AMS для реалізації аналога circuit.I ресурси повинні на цю тему

Добре, так ви говорите VHDL-AMS зараз ... НЕ VHDL він відрізняється!

У мене є документ тут про VHDL-AMS ви можете прочитати це допоможе вам

Ну, якщо Ви можете створити свій дизайн в радіозв'язку з програмованими параметрами чином, можна зробити практично все з VHDL тільки ... (Еслі. ..):)

Ви повинні бути трохи більш конкретними щодо того, що ви хочете реалізувати .... Деякі телекомунікаційні проекти (частково) може бути чисто цифрової і ви можете використовувати VHDL, але більшість з них має справу з змішані сигнали і VHDL-AMS є кращим варіантом, щоб піти для. :)

Хто-небудь є книги для скачування

FIR IIR CIC .. ці види VHDL дизайну можна знайти в "Цифрова обробка сигналу з Field Programmable Масиви ворота», Уве Майер-Baese.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back