Телевізор горизонтальний переворот

R

Roelescence

Guest
Привіт всім, Чи не могли б ви мені допомогти ідентифікувати електронні компоненти, що відносяться до V-HOLD? My TV, нова модель, її зображення тримає гортати горизонтально, і я не можу знайти V-HOLD на пульті дистанційного керування ні на задній панелі телевізора, тому я вирішив для усунення компонентів, але одна проблема в тому, що я не можу визначити компоненти, що відносяться до V утримуйте. Будь ласка, допоможіть Спасибо

Якщо ви хочете отримати відповідь, було б корисно знати, який тип телевізора він. Це LCD, плазмові або CRT, що виробник, номер моделі і approcimate віку? Брайан.

зробити розмістити схему в занепокоєність тим, що може бути корисним

Це CRT TV, китайський нової моделі Tusonra

Ви могли б мати можливість потім. LCD та плазмові телевізори не перевіряти так само, як ЕПТ і майже напевно не було б ніякого контролю над частота сканування. Без схеми це не можливо, щоб показати вам саме те, що налаштувати таким чином, ви повинні виконати наступні загальні принципи: Подивіться на шиї CRT (трубчастого перетину, що виколює назад від чаші скло). На ній ви побачите збірку дріт котушки штовхнув вгору в миску. Там буде два дроти, прямуючи до трансформатор рядкової розгортки сканування, яке, як правило, чорного і має одного або двох елементів управління на ній (як правило, "Екран" і "Фокус"), це не ті, що ви хочете. Два інших дроти від катушки збірки є вертикальними зв'язками сканування. Слідуйте назад на борт crcuit, і ви знайдете вертикальний вихідний каскад. Іноді це два потужних транзисторів, іноді влада IC з радіатором. Вертикального генератора буде або всередині СК або з компонентів дуже близькі до цього. Якщо є контроль можна регулювати, це буде в цій області. Брайан.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back