Такі речі, як мінлива ТВС?

W

Wolf99

Guest
Привіт народ Є така річ, як [я] мінлива [/I] подавитель напруги? У мене є сигнал УКВ DC через пробіл, якщо розрив шорти, мені потрібно щось, що буде реагувати протягом кількох наносекунд для замикання. Проте залежно від різних умов розриву сплеск, який вказує може статися коротке замикання на різних рівнях. різних умовах розрив буде відома і може бути встановлений для. В даний час я дивлюся на використання швидкого порівняння для виявлення таких умовах, однак, я дивлюся на якийсь ультра швидкого реагування для запобігання пошкодження ланцюгів під час, необхідний для виявлення і діяти за умовою. Та

Саме те, що "УКВ DC" Висока напруга називається EHT (Extra High Tension) роду> 1 кВ. У чому різниця між робочою напругою і "шип", яку ви намагаєтеся захистити? Френк

Дуже висока частота = 30 МГц - 300 МГц, що працює на рівні близько 50 МГц прямокутних імпульсів, зростає з плином часу з говорити 10v в 20v. У 10в сплеск може бути (наприклад, для) на 17В. В 20v сплеск, підвищується минулому 27В, так що тільки кілька вольт на сплеск, але на різних рівнях, як постійна величина різниці порога як такого.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back