Таймер NE555 проблеми

D

Deese

Guest
У мене виникають проблеми вимірювання вихідного Гц моїх 555 circuits.I мати мультиметр Fluke 88, вона Гц, робочий цикл functions.The проблема У мене в тому, що, коли я торкаюся призводить я отримати читанні як 60Hz або так протягом 1 секунди, то метро читає мої zero.But частоті 60Hz далеко не в першу place.Sometimes я отримую читанні Гц, стикаючись тільки один дріт мультиметра до виходу 555.Is цієї загальної проблеми з цим чи може бути мій метра перевантаження 200mA рейтинг? Wouldnt я так думаю, але я не є експертом допомогти either.Any цінується.

Якщо вона перебуває в діапазоні мА ви вимірюєте Propably вам короткі 555 з низьким опором метра.
Міра в зазначеному масштабі частоти, якщо існує в Fluke88 або в зазначеному діапазоні вольт змінного струму.

Важливо використовувати батарею на постачання вашій схемі (555), щоб будь-який avoide гул шуми від мережі (50 Гц від електромережі).
Крім того, використання опору навантаження на виході з 555 приблизно 100-300 Ом, з тим щоб звести до мінімуму будь-які мережі 50Hz Pick-Up (втручання).

Деякі мультиметром необхідно кілька вольт на їх введення привести, з тим щоб мати можливість виміряти частоту правильно (вхідний чутливості метра в шкалі частот), то більш ніж 1 вольт.

Як часто і довго циклу, який у Вас є дизайн вашою схемою??

Дякуємо за інформацію, яка могла б бути проблемою, тому що на іншу схему я маю, я використав транзистор, який Didn't достатньо отримати і Wouldnt увімкніть його, якщо я використав 100 або 200 Ом резистор між вихідним і base.I йду повернутися в магазин сьогодні, і перевірити його.Щоб відповісти на це питання, ця схема повинна мені випробування схема me.I використовувати Socket IC, щоб я міг видалити 555 чіпа легко, я поставив його на широкому діапазоні навантаження з нестабільною 50K горщик і 3k резистора на склоочисник це на обох кінцях спектру не може бути менше, ніж 3k resistance.I покласти терміналу блок на борту на контакт 2 / 6 і на місцях, з тим я можу змінити терміни з шапки швидко, без пайки, я використовую 10N presently.Which Гц складає близько 2.5kHz Так каже моя 555 Таймер pro.And Я думаю, що перехід від 5% до 95% робочий цикл

Белла книга про методи імпульсу є гарним джерелом у цій сфері

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back