Таймер 30 днів

R

risingcurrent

Guest
Привіт хлопці

М. намагається реалізувати схему для включення світлодіоди після 30 днів, хочу схема буде мало, знаю, що з 555 таймер схема може отримати великі і Кап розмірів може стати проблемою, чи є альтернативний спосіб реалі це за допомогою RC або ЛК таймерів чи меншою 555 таймера.

був би вдячний, якщо можеш опублікувати схеми випробувань, всі коментарі Ласкаво просимо

Спасибо
зростання поточної

Я не знаю, як такі речі, як правило, виконані, але я б використовував Cristal oscilator і цифрових роздільників.Я не думаю, що ви можете отримати щось точну з 555 (варіація на ковпачку значення, струми витоку ...)

Чому не використовується мікропроцесор з 32.768kHz Cristal??

Спробуйте:
Таймер і дільника 74HC5555
http://www.standardics.philips.com/products/hc/pdf/74hc5555.pdf
Привіт,
IanP

Спасибо, Ян, що знайшли час відповісти, чи буде намагатися використати програмований лічильник затримки від Phillips.

просто цікаво для подальших змін до проекту я роблю, ланцюг має функціонувати як індикатор для застосування після 30 днів, якщо це не repetetive завдання чи буде більш простий спосіб без використання 555 таймер на всіх або мікроконтроллер сторінку, де є шлях для схеми, щоб включити призвело автоматично після 30 днів.

всі коментарі оцінили.

зростання поточної

Ніколи не думаю, щоб робити це з 555. Це майбутнє вже. Micros знаходяться під DOLAR. Pic12c509 можете зробити це з дуже мало рядків коду.
1) створити interruput таймера або опитування лічильник
2) приріст мінлива senconds
SECS> 60:
3) приріст мінлива хвилини
MINS> 60:
4) приріст мінлива години
Часів> 24:
5) inmcrment мінлива ДНІВ
Днів = 30 Yout робити речі

Якщо ви хочете зробити це аналоговий шлях.Виявлення день і ніч optotransistor і кол-во 30 переходів, і що буде такою ж точністю, з 555

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back