Таймер часу встановлення в ATmega 32

B

bhoomi_shah2906

Guest
привіт .. все я хочу використовувати внутрішні 8bit таймер atmega32. Моя мета полягає в генерації імпульсу з вузькою шириною близько 400ns .. для цього точні терміни повинні рахуватися з часом виконання інструкцій. Я вирахував все навчання мого часу, але не знаю, таймер часу початку після надання TCCRn значення до реєстру .. будь ласка, хтось допоможе мені ...

мммм ... я не розумію ... Ви використовуєте переривання таймера або просто СТС режимі (там, де ви насправді писати OCR)? чи є у вас 400ns з імпульсним, при якій частота (весь цикл становить 800 нс? більше? змінної? залежить?) для такого роду програм, які ви повинні працювати на асемблері, (або, принаймні, пишуть, що частково на асемблері ...) могли б ви опублікувати тестовий код ви працюєте? Інструкції нормальна 'з' повинні використовувати один тактовий цикл для вибірки і інший для виконання, я думаю, вона буде використовувати доступні після 2 циклів ... не забувайте, що переривання може зайняти більше 4 циклів років потрапити в вектор переривання ... там він коштуватиме ще два тільки, щоб перейти до ISR ... я сподіваюся, що ви вимірюєте, що вузький імпульс з КТК чи інструкції NOP ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back