Таймери в мікроконтролерах (PLS допомогти мені терміново)

S

sudhavanib

Guest
привіт,
Хто-небудь може розповісти мені, як я можу обчислити Timer0 th0, tl0 цінностей.
Я Море для забезпечення постійного імпульсів rotatate крокової двигуна.
2000 імпульсів = 1 крок
Крок 1 = 8 градусів,
Я Море обертати двигун 360degress,
і я знову Море у зворотному напрямку.
будь-який орган може дати мені sugesions, як це зробити.

В даний час я просто даючи безперервний імпульси тільки я: E двигуна будуть змінюватися постійно,
Я використовую Dallas DS80C320 мікроконтролерів.

Спасибо заранее. [/ QUOTE]

Я не undersatnd що ви розумієте під імпульсів 2000 = 1 крок!
Наскільки я знаю, крокові двигуни ступив із застосуванням послідовності повертається.І щоразу новий стан виробництва, двигун робить один крок.Я знаю, що це правда, як я дійсно працював з кроковими двигунами багато разів.
Так чи інакше, я думаю, ваш двигун має кут кроку в 8 градусів, що робить його 45 крок / оборот двигуна.
Для обертання двигуна один повний оборот:
повторіть процедуру наступні 45 час:
1 - Вихід 10001000B до порту мотор драйвера підключений.
2 - Зачекайте періодом Т, де Т кроком за часом.Подивіться, як довго має прийняти ваш двигун завершити один оборот те, що розділити на 45 (ніяких кроків на оборот), щоб отримати Т. Зауважимо, що занадто малі T не буде робити двигун, вільно обертатися.
Ви можете використовувати таймер або затримка циклу для досягнення цієї затримки.Якщо ви збираєтеся використовувати таймер первісного значення повинні бути завантажені в TH0 і TL0 повинні бути:
Початкове значення = 65536 - бажаний пунктам (припускаючи, що ви налаштували таймер в режимі 1)
Бажана кількість = T / perriod таймер Clock
3 - повернути Sequnce вище на одну позицію вліво або вправо в залежності від бажаного напрямку обертання.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back