ТВ Аудіо / Відео фільтра Довідка

H

homerjay540

Guest
Будь ласка, допоможіть. Я живу в Великобританії. Я переїхала в квартиру у багатоквартирному. У мене є коаксіальний кабель введення моєї вітальні. Я не впевнений, що це джерело (я припускаю, що це Аріель десь на даху) є, але за межами плоскої вона виходить від сплітера, який здається для відправки кабель в кожну квартиру. Це було пов'язано з невеликим Circut тільки в моїй квартирі, не працює. Circut складається з трьох 470pf конденсаторів. Коаксіальний ядро проходить через один 470pf конденсатор в той час як землі щит проходить через два 470pf конденсаторів паралельно. Без цього пристрою я отримую дуже поганий сигнал Freeview. Хто-небудь знає що це за пристрій, і якщо мій сигнал буде краще, якщо я йому на зміну? Буду вдячний за будь-яку допомогу, хтось може запропонувати. Cheers.

Схема LF ізолятор, але значення припускають, що це може датуватися багато років. Хіба є які-небудь схеми ідентифікації на ньому? Якщо це дійсно comng від amplifer / колун ви повинні мати можливість відновити його і використовувати його для вашого сигналу Freeview. Можливо, найпростіший спосіб перевірити це запитати пасажира однієї з інших квартир, якщо вони мають однакові системи, і те, що їх сигнал подобається. Брайан.

Брайан привіт, дякую за швидку відповідь. Так, це виглядає дуже старою схемою. КСП C366 надрукованим на них, але немає ніякої іншої ідентифікатор. Існує не корпусом. Я постараюся я попросити одного з сусідів, що вони використовують - всі квартири мають кабель від приватного оператора і яких я підозрюю, що більшість використання. Ps Ви впевнені, що ви маєте на увазі LF ізолятор, а не РФ ізолятор. Я не знаю, що LF ізолятор. Відправить знову після розмови з сусідами. Кормак.

LF ізолятор дозволяє ВЧ-сигналу (ТВ-сигналів) throughbut блоки низьких частот. Вони були використані в першу чергу тому, що на старших теле-, радіоапаратури воно було загальним для одного боку антени повинен бути підключений безпосередньо, або через свій власний ізолятор на одній стороні входить мережі змінного струму. Без ізолятор можна припустити, що один телевізор підключений правильно буде короткий нейтральний провід живлення до спліттер а хтось з телевізором провідний тому (телевізор буде працювати точно так само) буде з'єднувати дріт під напругою до спліттера. Результат був би коротким по мережі і залежно від якого запобіжник підірвали по-перше, все це може або прийняти нейтральне або жити потенціал і бути небезпечною для інших властивостей в той же корм. Конденсатори володіють низьким імпеданс на високій freqiencies ТВ-сигналу, але набагато менше, проводять на дуже низькому 50Гц від мережі. З Вашого опису це звучить, як він ставиться до попередньо UHF дні, більшість з цих ящиків були з ужитку до середини 1970-х. Це могло б навіть бути частиною старої мережі радіофікація площ яка була дуже поширена в містах. Вони отримали поширювалися і телеканалів, і деякі з їх власного контенту по кабелю мережі. Брайан.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back