Схиляння Затримка сигналу

D

Delta11

Guest
Мені потрібно, щоб викликати затримки у порядку мкс в сигнал, якщо і коли це відбувається. Використовуючи прості буферів або тригерів затримки сигналів з метою наносекунд. Необхідної затримки складає близько 0.5usec. Потрібна допомога з цим. Крім того, якщо AI використовувати мікроконтроллер, буде можливість затримки цією метою бути викликані від входу до виходу з контролера? І, нарешті, якщо я використовую мікроконтроллер, не було б зайвим:?? Крену:

Який сигнал ви дивлюся на? ... Ви завжди можете спробувати для MMV / BMV який досить простий ... Контролер особливо використовуватися для таких завдань є певним зайвим

Чому б не використати моноустойчівий Multi? Використовуйте один до затримки і інший для отримання сигналу.

Варто було б пояснити це раніше, але сигнал дійсно Оперативні дані і мені потрібно, щоб відповідати часу з керуючим сигналом. Мультивібратори може бути використана для одноразового сигналу, але не може бути можливим для всіх даних. не може змінюватися керуючий сигнал так єдиний варіант, щоб викликати затримки у даних.

"Активна лінія затримки" це те, що мені потрібно в цьому випадку. Хтось поділився цією інформацією з мене, і я думав, що я повинен занадто .. Дякуємо за допомогу, хлопці ...!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back