"Сучасне ссання трансформатор"

E

eem2am

Guest
будь-ласка,
не кожному читачеві отримати докладну інформацію про трансформатора відома у Німеччині як "поточний ссання трансформатор".

вона використовується в електричних залізничних запобігти повернення струм проходить на землі, і земля undergrouind корозії металу труб.

Я не кваліфікованих в Німеччині або їх технічних умов.Однак Є два трансформатора угод, які будуть виконувати це.Одним з них є звичайним з однієї обмотки підключений до джерела живлення, а інша обмотка підключена до навантаження.

Іншим прикладом є скоріше загальний режим штуцер.Я насолодитися барвистим імена людей в різних країнах застосовуються до об'єктів.

Я підозрюю, він же використовується для трансформатора струму поставляються катери для гальванічною ізоляції "
Пошук по цього імені.

Я не особливо для електричної тяги технології вираженні.В описах я бачив це на самом деле свого роду загальний режим штуцер, забезпечення поточної у поверненні диригент бути (зворотного) дорівнює гарячої диригент.Таким чином, земля струмів пригнічується.Прості, проста і не даючи можливості для багатослівних пояснень, на мій погляд.
) also used as synonym of "Saugdrossel" (interphase transformer) in old publications

Я знайшов німецький термін "Saugtransformator" (загальний переклад підвищення трансформатора),
також використовується в якості синоніма "Saugdrossel" (інтерфазних трансформатора) в старих виданнях

Спасибо,

Саме в Бірмінгемском університеті, доктор сказав нам, це був "поточний ссання transormer" у перекладі на німецьку мову, і вона спирається на принцип, згідно з яким N1I1 = N2I2.

він "всмоктується" нинішній тому з-під землі і зробив це повернення в дроти ... зупинки підземних труб (біля електричних залізниць) від проржавелі.

воно звучить як загальний режим штуцер, і я хотів би знати, якщо це, як всі звичайні дроселі режим роботи ...
від шуму всмоктування відходить назад в ланцюгу?

Схоже, що генератор має одну сторону від лінії, або навмисно,
пов'язані з землею або має витік шлях там.

Загальний режим штуцер страхує що повернення поточний шлях лежить через металеві провідники тільки.

Погляньте на сторінці 289 в доданих PDF для обговорення поточних ссання Трансформатори.

House_Cat
Вибачте, але вам необхідно увійти в акаунт це вкладення

Спасибо house_cat

Я побачив його на сторінках з 287 до 291.

Dont але вони, схоже, використовують його для EMC або в якості загального режиму штуцер.

вони, схоже, буде використовувати його, щоб зупинити вольт падає на довгих ділянках залізниць.

Як Ви думаєте, я маю право читати?

Я думав, поточний присосок "був для EMC?

Вона використовується для цілей, ви точно описано у ваш перший пост.Ви можете розглядати це як свого роду EMC проблема, якщо хочете.
Цей метод не зупинити падіння напруги.

Вона виконує потенційного зсуву, так що земля струми зводяться в загальний.Оскільки падіння напруги вздовж нинішньої годують
залізничні стиль існує, часткова землі струми присутні в будь-якому випадку.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back