Стільниковий телефон Blaster ...

T

TurboPC

Guest
Я розмістив цю тему рік тому і ніколи не отримував відповіді. Elektroda сім'ї виріс трохи, може бути, у нас є знання тепер ... Мені потрібна схема досить проста, щоб серйозно заважати прийому стільникових телефонів, щоб зробити її вільною абонента. Я збираюся використовувати його у своїй машині, щоб скоротити прийом водій, який робить слалом (лижі термін) на своїй машині в той час як по телефону. Чи можемо ми просто передавати великою амплітудою і тривожні меандр навколо клітини частоту? Я знаю Є не одна частота, але великий перевізник може зіпсувати з кліткою частота замок ... Будь-які пропозиції?

Це технічно можливо, але дуже незаконними на федеральному рівні. Ви також блокувати інші виклики, які можуть мати значення або навіть аварійний рівень.

Ви повинні передати широкі смуги сигналу, щоб покрити всю GSM, PCS групи

Передача без ліцензії в кого-то смуга частот вже заплатили гроші за незаконно. Блокування можлива, але не так просто. Як правило мережі має дуже велика різниця у заслання маржі. Це означає, що в деяких місцях потрібно дуже небагато додаткового шуму блоку, а в інших місцях вам доведеться додати багато шуму. Те, що ви можете спробувати зробити це, щоб скористатися тим, що ви набагато ближче до стільникових телефонів, ніж базової станції передачі на нього, і ви також знаєте, напрямок до нього. Спробуйте передачі посилюється шум. Використання спрямованої антени з дуже вузькою горизонтальною і вертикальною балки шириною ([б] не [/B] Omni) і вказати йому на мобільний телефон потрібно втручатися. Таким чином, вам заважатимуть менше з іншими телефонами, а також направляти всі ваші влади, куди ви хочете піти. Якщо у вас достатньо сил, передає (при досить залежить від місцевих маржа посилання), ви будете викликати стільниковий телефон, щоб втратити базових станцій.

Дякуємо за допомогу. До речі, я знаю, що interferring із стільниковими прийом є незаконним, але це не так, як я збираюся варення загальної міста протягом тривалого часу. Мені потрібно те, що може варенням клітина протягом декількох секунд. Просто щоб бути дратівливим ... Спрямована антена хороша ідея ... З повагою, TurboPC

[Цитата = tanveerriaz] ш * w.qsl.net/n9zia/wireless/ps/pcs_jammer.ps [/ цитата] Directory існує, але файл не знайдений ... : (

Привіт тут у вас є хлопці .... але це працює тільки на частоті 800 МГц ... GSM-мережа працює набагато вище, близько 900 ... Якщо ви можете щось зробити з цим, будь ласка, дайте мені знати ...

Чи має хтось спробувати цю схему і отримати результат? Де ключовий момент?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back