Стикатися

P

p_shinde

Guest
привіт. якщо я полк SOC Encounter для RTL - GDSII, так само вона охоплює повний ASIC потік?? ніякий інший інструмент необхідний, якщо ми йдемо до ШОС?? indsutry чол відповідь найближчим часом. спасибі заздалегідь Прасад

Для того, щоб повною ASIC потоку необхідно використовувати знак-офф інструменти, такі як PrimeTime на пост макет STA знак-офф, калібр для DRC, LVS знаком злету і деякі інструменти аналізу потужності, як напруга бурі і т.д. Ви можете використовувати Encounter тільки по здійсненню

SOC ENCOUNTER можете охоплює повний ASIC потік.

Так Encounter охоплює весь потік, як сказали, що ви, можливо, буде потрібно калібр для знак-офф ДРК. Також вам може знадобитися додаткові ліцензії кельтської для цілісності сигналу.

так що .. вона як і раніше необхідно стороннього виробника або assura своєї фізичної перевірки. БЗ

Ви повинні PT для синхронізації знак-офф

таким, який тип компаній або для якого типу мікросхем використовує Encounter? як я думаю, у кожної компанії є різні інструменти для ASIC потік, тому хочу знати, де знаходиться Encounter використовується? Прасад

Encounter використовується в промисловості з фізичної реалізації чіпів. Останнім часом багато компаній або за допомогою інструмента. Його хороший інструмент

SOC Encounter охопила весь RTL-к-GDSII реалізації потоків. -------------------------------------------------- -------------------------------- Majorly ... 1) Перша зустріч (FE) широко використовується в Прототип / Floorplan / Power завдань плану ще до того, була придбана Cadence. 2) RTL Compiler (RC) було прийнято робити RTL до перону логічний рівень синтезу останнім часом. (Колись продукт Get2Chip перед об'єднуються за допомогою педалей.) ------------------------------------- -----------------------------------------------

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back