Створити ж години період з різних фаз?

F

feel_on_on

Guest
привіт, хто може сказати мені, як створити такий же годинник peiord з різними фазу? Я тільки хочу, щоб написати testbench. назавжди або завжди?

Якщо оригінальний годинник є зовнішнім по відношенню testbench, ви можете використовувати транспортні затримки. Якщо оригінальний годинник від testbench процесу, так само може створити ще один процес з додатковою початкової затримки, або згенерувати як годинник в одному процесі.

Привіт, Ви можете використовувати один инвертор ввести 180deg фазовий зрушення. Якщо вам потрібно більш докладної інформації, зв'яжіться зі мною. З повагою, Н. Muralidhara

Завжди # T_half_period clka = ~ clka; призначити clkb = # phase_delay clka, може бути, це корисно.

використовувати завжди, завжди @ (original_clk) phase_shifted_clk

Xor годинник з 1, щоб отримати перевернуту годинник

зробити затримку рутини для досягнення фазового зсуву ви можете мати два дженериків (обидва типи раз ).... перший час затримки вам потрібно для досягнення зсуву фаз (наприклад: Tdelay) ... Другий годинник період що ви збираєтеся запустити проект по телефону (наприклад: clock_period) ... тоді визначимо ціле число в діапазоні від 0 до (Tdelay / clock_period) ... постійної delay_count: натуральний: = (Tdelay / clock_period); сигнал delay_counter: натуральний діапазоні від 0 до (delay_count - 1), а потім зробити лічильник, який рахує від 0 до delay_counter ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back