Створення постійного струму напругою від нижнього сигналу ШІМ

³

³

Guest
Як я можу генерувати вищої напруги з ШІМ-сигналу?

Я намагався наступне:

З ШІМ сигналу (93750 кГц, 50% робочого циклу, 5V) Внесок у VPP_PUMP.Якщо VPP_FEEDBACK нижче, ПІК буде збільшити робочий цикл, до остаточного вихідна напруга досягає 13V.Але коли я повернув на транзисторах Q3, додаткове навантаження викликає вихідна напруга впаде до приблизно 10В.Мені здається не в змозі отримати вихідний 13V призначені як не намагаюся, наприклад, експеримент з різної частоти ШІМ, різні обмеження навантаженнями.

Чи може будь-якій точці мені моя помилка?

Спасибо.
Остання редакція вірусом 03 могти 2006 13:34; редактировалось 2 раз в цілому

Я не бачу ніяких реальних проблем з ланцюга.
Канатний має бути близько 64% з важкою навантаженням, але вона може бути значно нижче, ніж з легкої навантаженням.(Пам'ятайте, що для безперервного режиму підвищити мита циклу: DC = 1 - (Вин-(Vout Vdiode )), тому в Вашому випадку, що складає близько 64%).Постарайтеся обмежити цей обов'язок цикл близько 80%.

Частота не відіграє великої ролі тут, воно просто змінює піку Q2 нинішніх.

Те, що я підозрюю, що відбувається в тому, що частота може бути занадто висока для Q2.Спробуйте зменшити його до 50 КГц.Крім того, спробуйте додати резистор (10k) між базою і емітером Q2 і скоротити R9 до 1k.Це тому, що у вас поки немає межі, і Ви хочете насиченого транзистора на піковий струм.

І, звичайно, ще раз перевірити схему, завжди можуть бути сюрпризи.Так, наприклад, є R14 і R22 дійсно 10K?

Деякі питання:
1.Це вихідний 13V до включення навантаження?
2.Скільки струму навантаження малювання?
3.Що циклу після повернув від навантаження?
4.Чи всі напруга сумісно?Будь-які м'які розпаду?
5.Що пульсації напруги при включенні навантаження?
6.Чи куштували Ви охарактеризувати вашу схему з різними струм навантаження?

Якщо ви знайшли що-небудь, не розмістити його сюди, щоб поділитися з нами своїм досвідом.

Я вважаю, що величина індуктивності L1 є великий ..
Я пропоную вам спробувати що-небудь ближче до 100ľH або навіть нижче ..
Також ви можете додати 100nF поруч з конденсатором C4 ..
Відпочинок виглядає нормально.

Для зменшення загального збільшення навантаження R10, R11, R14 і R22 по 3 рази.

У відповідь на VVV:

На самом деле я верхня і нижня межа для робочого циклу: 75% і 25% відповідно.Прочитавши ваше повідомлення, я збільшити верхню межу до 80%, але не здається поліпшити нічого.

До речі, мені довелося перевіряти мою схему, здається, не в змозі знайти що-небудь неправильно.

Що стосується Вашого пропозиції щодо скорочення частоти, на самом деле я намагався його до половини початкового 93.75kHz.Але це не схоже, поліпшити всі також.Додано через 18 хвилин:У відповідь на lastdance:

lastdance пише:

Деякі питання:

1.
Це вихідний 13V до включення навантаження?

2.
Скільки струму навантаження малювання?

3.
Що циклу після повернув від навантаження?

4.
Чи всі напруга сумісно?
Будь-які м'які розпаду?

5.
Що пульсації напруги при включенні навантаження?

6.
Чи куштували Ви охарактеризувати вашу схему з різними струм навантаження?Якщо ви знайшли що-небудь, не розмістити його сюди, щоб поділитися з нами своїм досвідом.

Просто порівняння компонентів, які використовуються в підвищити застосування перетворювача (на основі LM3578), я припустив, що у вашій поточної схеми буде ок.10mA, щоб вони використовували L = 220ľH і С (ваш C4) 220ľF, але їх частота була тільки 55kHz ..
Якщо ви говорите, це співвідношення в межах від 20% до 80%, Q2, може бути, не є повністю насиченим?

Привіт Ян,
Схоже, я тут чужий.

Чи можете ви будь ласка, трохи просвітити як розрахунок зрозумілий?

Спасибо.

Ось дуже хороший приклад, де розрахунки просто розрахунків ..

За даними Національного напівпровідників книга для підвищення Конвертор розрахунки L повинно бути наступним:
L = Vin ˛ (VO-Vin) / (ΔI * F * По ˛)
Якщо Іміна = 2mA (через Резистори R10 і R11), Imax = 20mA, I = 18mA, Vin = 5V, Vout = 13V і F = 100kHz потім розраховуються значення Ь 650ľH.
Але на наступній сторінці є приклад і індуктор 220ľH ..
І ось ви йдете ..

Привіт Ян,
Я намагався шукати "книга", що ви сказали, не пощастило.Хіба в друкованому вигляді або його PDF доступні в Інтернеті?

Спасибо.Я високо ціную ваш внесок всі ваші до цих пір.

В іншій відповідь, який, вашу пропозицію більше, а.Хоча я не в змозі підтвердити це зараз (Hardware змін не представляється можливим в даний час), я зроблю це, коли є шанс.

Деякі теорії:
http://focus.ti.com/lit/an/slva061/slva061.pdf

Я запропонував би вам спочатку перевірити підвищити може працювати з навантаженням резистора, замість повороту на Q3.Якщо це працює, ви знаєте, щоб подивитися на проблеми в інших місцях.Отже, просто підключіть резистор від 13 В до землі.510Ω дасть вам про 25mA.Вам ніколи не доведеться більше.Якщо напруга залишається близько 13В, то ви знаєте, проблема пов'язана з включенням Q3.

Згідно з іншим пропозицією, якщо вище не працює:
Можна спробувати використовувати MOSFET замість Q2?Потім Ви можете зберегти частоту 100kHz.
Ви можете використовувати дуже малі резистора на диску, скажімо 100Ω.
Це дозволило б забезпечити вас немає проблем з низькою швидкістю біполярним.

Вірус,

Тобі час скоротити або L1 або частоти ШІМ.
Будьте уважні (Q2 струм колектора буде рости!)

Привіт,
Regnum

Велике спасибі всім.

Я отримую бажаний результат зараз, без особливих змін в апаратних!

Остання пропозиція REGNUM (у поєднанні з раніше пропозицію іншого) розробляє абсолютно, принаймні я отримати на виході.

Ну, я б хотіла спробувати всі запропоновані експеримент / навчитися поставку збільшити потужність виробляє.Але, як я вже казав раніше, я не в змозі зробити багато змін в апаратних зараз, бо від моїй майстерні.У будь-якому випадку я можу керувати змінити R9 від 10K до 4.7k, а також зниженню частоти ШІМ на половину, на виході буде 13V при завантаженні, повернувши на Q3.

Проте існують деякі експеримент зробити ...

Ще раз спасибі всім.Я ціную всі входи.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back