Створення користувацьких * робити файли з Xilinx ISE & ModelSim

N

nanisan

Guest
Привіт

Я створила спеціальну * виконати файл сценарію для використання поведінкового моделювання ModelSim замість автоматичного <ім'я файлу>. FDO один.

Для створення файлу я стежив за дії, вказані на сторінці Xilinx нижче:http://www.xilinx.com/xlnx/xil_ans_display.jsp?iLanguageID=1&getPagePath=18226&BV_SessionID =@@@ 1755041703,1131089340 @ @ @ & BV_EngineID = cccfaddgdkmieklcefeceihdffhdfkf.0
-------------------------------------------------- -----------------------------------
Щоб запобігти Проект Навігатор від завантаження за замовчуванням сигнали сигналу вікно, вам треба для створення власної DO файлу.Виконайте наступні дії:
1.Скопіюйте автоматичного DO файл, який створюється ISE і дати йому нове ім'я.Наприклад, якщо ви працюєте в моделюванні поведінкових і ваші testbench називається "top_tb," зробити копію "top_tb.fdo" і перейменувати його в "top_tb_custom.do".
2.Відкрийте копію в текстовому редакторі.
3.Закомментіруйте виклик ". Udo" файлів:
# # <testbench_name>. Удо
4.Закомментіруйте "Додати хвиля *" команду:
# # Додати хвилю *
5.Після "# # * Додати хвиля" додати новий рядок, яка викликає збережені налаштування сигналу:
робити <wave_name>. робити
6.При бажанні можна додати "Log-R / *" Команда після рядка з пункту 5 (див. вище для більш докладної інформації про лог-R / *).
7.У Project Navigator, клацніть правою кнопкою миші Моделювання процесів і виберіть пункт "Властивості".
8.Зніміть прапорець Використовувати автоматичну чи файл.
9.Виберіть опцію "Використовувати чи Custom File" і виберіть Custom DO файл, який ви створили.
-------------------------------------------------- ------------------------------------Однак, коли я намагаюся запустити ModelSim від Xilinx, жодна з команд в моїх користувача файлів *. робити, схоже, визнали.

Може хто-небудь дати мені зрозуміти, що я роблю неправильно або як йти про створення / за допомогою призначених для користувача файлів робити взагалі?

Спасибо

Хай,

U Can Make Ur введення як слід

VSIM Count - особа звуть кол VSIM є навантаженням для команд ModelSim
Додати хвилі *

сила CLK 0 0 мс, 1 33ms, 0 66ms-R 66ms
сила RST 1 0 мс, 0 50 мс
сила clk_en 0 0 мс, 1 100 мс
запустіть 2000 мс - період, для запуску

вище зберегти файл у папці ур проект як "count_do.do".
Потім, в моделюванні зніміть опцію автоматичного зробити варіант і перевірити власні опції.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back