O
okmatthew
Guest
Будь ласка, прости мої елементарні питання. Я новачок шукає експертів. Я не знаю, якщо це є належним форумом. Якщо ні, я був би вдячний, якщо хтось мені крапку в правильному напрямку. Я вірю, що потрібно майстра електроніки терпіння моє невігластво. ,,,,,, Я хочу використовувати векторні 3000 Вт DC / AC инвертор vec051r створити резервний акумулятор для комп'ютера і системи безпеки. Моє питання як ви думаєте, електричний автомобіль зарядний пристрій підключено до двох акумуляторів пов'язані паралельно потім підключений до векторних DC / AC инвертор vec051 буде достатньо для запуску 12 - 12 відеокамер записи на DVR PC, який відправляє електронну пошту і при виявленні руху 22 "РК-екран ...... я хочу запустити зарядний пристрій безперервно зарядки автомобільних акумуляторів, що повноваження DC / AC инвертор 12 - 12 камер і моніторів ПК ....... Що Гарне припущення кількості Вт зарядний пристрій необхідно загасити тримати батареї зарядженими достатньо, щоб запустити DC / AC инвертор протягом кількох годин, якщо є збій харчування?