Статична потужність і струм витоку в транзисторах!

A

Avighna

Guest
Що xactly ми розуміємо під статичним сили? Я маю на увазі я розумію, що це витік влади ...... і є та пара факторів, які сприяють цього витоку потужності .... як витоку затвора підпорогового витоку р-п переходу витоку, що ми розуміємо під ці три? тобто витоку затвора, підпорогові витоку, р-п переходу витоку .. може хтось допоможе мені зрозуміти концепцію цього статична потужність докладно .... або є який-небудь матеріал, де ми жуйку зрозуміти цей матеріал ясно! Plzz люб'язно допомогу!

Спробуйте ці два посилання. Вони повинні відповісти на ваші запитання. http://asic-soc.blogspot.com/2008/04/sub-threshold-current.html # focus.ti.com/lit/an/scaa035b/scaa035b.pdf Також можна спробувати будь-який з книги напівпровідникових пристроїв фізики. Вони повинні мати розділи по КМОП статичного влади.

Надія у знати, що транзистор має 4 клеми воріт джерело дренаж тіла витоку затвора - поточна витік від воріт до джерела. суб витоку поріг - поточна витік стікати на джерело. р-п переходу витоку - струм витоку від стоку до тіла. деякі інші дрібниці інформації. - У 65-нм процес, ворота оксиду 1.2nm завтовшки. Іншими словами, всього в 5 атомів товсті (так, ми говоримо атомів). надію і може тепер уявіть, як легко для електронів текти між затвором і витоком через ці 5 атомів і, отже, витоку затвора стає проблемою. як виправити витоку затвора? Відповідь - використовувати щось товщі, ніж 5 атомів. ось що, що фантазії HKMG слово (High До металевих затвором) йде мова. ємність = K.. е0 / д зберегти ємність постійною, якщо і збільшення г, то й доведеться збільшити K також (звідси слово високої K). перевірити ці 3 курсу в Стенфорді (ee271, ee313, ee371) для хорошої лекції з цифрової НВІС.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back