Стабілітрони регулювання - як затиск 36В?

R

ringo888

Guest
Привіт, хлопці, у мене є імпульсний регулятор з вхідний діапазон 9-36В, але потенціал перехідних вхідна напруга може перевищити 100В. Я думав, використання 36В Зеннера по VIN і GND перед перемиканням рег але коли я намагаюся імітувати це, використовуючи спеції програми це не хомут на перемикання рег, я-то відсутня? Також, якщо напруга від акумуляторної батареї 50В були сказати і я був на напругу 36В стабілітрон з зажимом, чи буде це негативно впливає на батарею? Спасибо заранее, Рінго

Я думаю, якщо ви правильно обмежити струм джерел на батарею, ви зможете не тільки захистити стабілітрон, а й самої батареї. Там повинно бути проміжним етапом між батареєю і діод (може бути настільки ж простим, як резистор) для регулювання напруги і розсіювання обмежити владу. Для Spice, ви користуєтеся загальної моделі або конкретної моделі? Ура

Завдяки Hakeen, Ах так, я тепер встановлений резистор спецій до стабілітрона і його виконання, як очікувалося. Я використовую це для великих струмів програми таким чином, насправді не хочемо обмежувати струм. Чи є інший спосіб регуляції (затискач) напругою до 36В без підгонки резисторів серії з VIN? Я бачив транзистора і стабілітрона (пов'язаний з базою) топологією, це єдине життєздатне рішення? Чи буде стабілітрон схема ОНТ працювати, якщо там була активна навантаження після нього? тобто R (L) Cheers, Рінго

Стабілітрони або surpressor діод може тільки забезпечити захист від перенапруг відповідно до його напруги / струму характеристику. Ви можете звернутися до таблиці, щоб дізнатися про перехідні струмів, які можуть бути оброблені пристроєм. Очевидно, що характерно, не будуть змінені навантажувального резистора. Але, на щастя, немає перехідних джерела має нульове опір, так що деякі навіть захист досягається без серії імпедансу. Але перевантаження може бути ще занадто високі. З тієї ж причини, автомобільної кваліфікованих силових електронних пристроїв, наприклад, стабілізатори напруги, також вище сплеск витримати. Ви можливо зіткнетеся з проблемами при звичайних пристроїв. У цьому випадку, більш складні схеми захисту були б потрібні, наприклад, активне перемикання відключити, якщо ви не можете прийняти просте опір серії. Використання виділеного автомобільних компонентів, швидше за все, більш перспективним методом.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back