Спартанський 3AN USB кабель для передачі даних встановити проблеми

K

krivan

Guest
Привіт, я намагаюся встановити USB кабель даних для моєї спартанської 3an борту, але УВАГА: ВПЛИВ: 923 - Не можу знайти кабель, перевірте кабельні установки! Ну ... я встановив Xilinx Платформа кабель USB прошивки Loader [ug344], але коли я роблю "Кабель Setup" у впливі, я отримую повідомлення Підключення до кабель (USB-порт - USB21). Перевірка кабелю водія. Версія драйвера: 1027 (1027). Драйвер windrvr6.sys версія = 8.1.1.0. WinDriver v8.11 Jungo (с) 1997 - 2006 Дата збирання: 16 жовтня 2006 X86 32-SYS 12:35:07, версія = 811. Кабельне з'єднання не вдалося. Я використовую ISE 9.2. Хто-небудь має уявлення, що має бути зроблено? Thx, Krivan

Привіт, немає ніяких інших підозрілих повідомлень. Проблема була вирішена, і в для мене дивовижним чином ... Я nothitng а просто переустановити "Xilinx USB" три рази в порівнянні з "Диспетчер пристроїв" в Windows [як я вже писав, прошивки завантажувач вже встановлений]. На кожну спробу я дозволяю Windows, для підключення до інтернету і в третій спробі установки він просто знайти драйвера в інтернеті і встановив його і тепер він працює ... дивно й дивно, але принаймні кабель працює зараз ... Krivan

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back