B
binaryninja
Guest
По-перше, я знаю Є кілька повідомлень на цю тему. Я хотів почати нову тему, так як багато хто з них старі повідомлення, і я шукаю нову інформацію. По-друге, це будь-яка людина, знайомий з C2000 відновлюваної енергетики TI Kit? Він має підвищує перетворювач на передньому кінці, використовує IPM (інтелектуальний модуль потужності), і C2000 MCU. Він здатний 20Vdc Максимальний вхідний з поновлюваних джерел (PV / батарея) і виходи 24Vac/40W. Що ще більш важливо, у мене була поставлена задача використовувати комплект вище як приклад / відправною точкою для дизайну інвертор, які будуть мати входи від PV (до 50Vdc) або 12 В акумулятора і вихід 110/60Hz і 220/50Hz AC @ 200W. Моє питання: Чи можна підвищити напругу від 1-50Vdc до бл. 311Vdc або 155Vdc (пікові значення) для введення в ІПМ? Використання точної схеми імпульс, що TI використовує результати в цикл макс борг майже 95%. Це, безумовно, є занадто високою. Клієнт бажає тримати його трансформатора менше. Чи є спосіб, щоб зробити цю роботу? Крім того, я правильно про вхідній напрузі, щоб IPM (це пік напруги або пік-пік)? Я все ще вчуся про сонячну інверсії влади та ІІП в цілому ... Будь ласка, дайте мені деяке уявлення.