Собаки Repeller ланцюга?

A

Abu Ammora

Guest
Як розширити спектр відлякувач собак карат, а дратувати собаку близько 5 метрів, що вимагає деяких змін в динаміці або о / р влади або напруга? що краще використовувати ультразвуковий модуль TX intead мовця? може будь допомогти мені? спасибі!

Я не думаю так, якщо це може бути продовжений ..

Це дуже цікаво, будь ласка, ви можете посилатися, де я можу знайти опис відлякувач?

[Цитата = jbhets] Я не думаю так, якщо це може бути продовжений .. [/ цитата] Чому, будь-які причини?

[Цитата = Абу Ammora] Як розширити діапазон собак Відлякувач карат, а дратувати собаку близько 5 метрів, що вимагає деяких змін в динаміці або о / р влади або напруга? що краще використовувати ультразвуковий модуль TX intead мовця? може будь допомогти мені? спасибі! [/QUOTE] За допомогою спеціальних ультразвукових TX або високих динамік звукової частоти (так звані "роги", prefferably п'єзоелектричних основі) повинні отримати кращі результати.

Як розширити діапазон собак Відлякувач карат, а дратувати собаку близько 5 метрів, що вимагає деяких змін в динаміці або о / р влади або напруга? що краще використовувати ультразвуковий модуль TX intead мовця? може будь допомогти мені? спасибі!
Добре, Я читав ваш потік і думати про це. Краща ідея використання потужних ультразвукових TX на місці колонки. Але також використовувати носії високої потужності з високим рівнем частоти . Рулону:

Я не жартую, але коли я повернувся з мого магазину в нічний час, собаки гавкають, а гонитва за моїм велосипедом. Зараз я розробив певну поведінкову реакцію, що собаки не зупиниться. Я гавкати більше agressivly і голосно 2-3 разів на них. Це завжди ефективні.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back