Сніп антени моделювання з КНТ і HFSS

L

Leilon

Guest
Привіт всім,
Я працюю на антену UWB, я вирішив імітувати статті у HFSS і КНТ.
Результати HFSS і КНТ схожі, але відрізняються від статті.
Plz допоможіть мені, що проблема?
Вибачте, але Ви повинні увійти, щоб переглянути це вкладення

Здравствуйте,
перевірити HFSS модель, хвилі порту вашої моделі HFSS не правильно визначений!

Що товщини діелектричної підкладці?

ОК, а те, що W1 цінність?Додано після 35 хвилин:І є, зазначеного в статті, яка діелектричних параметрів були використані в FR4 властивості матеріалу?У іменування "1 FR4 можна припустити досить широкому діапазоні Епсілон та діелектричні втрати параметрів для використання в імітаційній моделі.

Якщо б ви могли докласти самій статті, яка буде найбільш корисним.

Привіт,
це стаття

Привіт,

Я не знаю, де саме проблема.Статті та моделювання дуже схожі.

Спробуйте використовувати в КНТ "адаптивного сітки" в "перехідних параметрів Solver", і ви можете бачити, що точність буде змінити.

що ж роз'єм вам це потрібно для вимірювання
ти його імітації з роз'ємом?

пл

Привіт плазми,
Ні, я didnot.Як це зробити?

Ви повинні побудувати роз'єм Я думаю, SMA роз'єм підходить для цього пакета.

дивитися на http://www.conec.com/section24/s1/sma.dimension.php3
і http://www.conec.com/section24/s1/new.display.php3?sec=24&page=1-24&chart=1-24&dia=1

це один SMA-50SAG6199BRX (можна вирізати шпильку.)

пл

Приєднаний є результатом методу моментів моделювання цієї антени.

Chaning діелектричної проникності резонансів зміщуватиметься (використовується 4,7 якраз наближене значення з таблиці, в той час як в дійсності при вимірах можуть бути використані або в діапазоні 3,5-5,0 ймовірно).Крім того, втрати будуть змінювати значення рівня.Облік роз'єм впевнений, буде додати більше деталей.

Сподіваємося, що такі додаткові результати будуть корисні для вас.

Завдяки EMC
це корисно і показати, що мої моделювання мав рацію.
Додати коаксіальний кабель для моєї моделі, і мій результат став краще (завдяки плазми).
мій досвід показує, для моделювання Сніп ефект антенний кабель потрібно враховувати!
але все-таки результат моєї не зовсім результатів статті.

Думаю, якби автори використали деякі специфічні годувати-моделі - роз'єми, кабелі - вони б принаймні відповідна нота в цій статті.

Різниця ви спостерігаєте обумовлено більш ймовірно, calcualtion параметрів сітки або somethign подібне.У тому числі більш докладної інформації ви повинні наблизитися до результатів вимірювань (опишіть більш резонансів), але все одно дуже важко імітувати exacty вимірювань іншими людьми - там може бути багато невизначеності в реальному антени, коли ви не можете доторкнутися до неї самі, що дуже важко досягти точної відповідності.

sahello кожне тіло я зрозумів, Projet подобається цей один, але resultat невірні pleazz ви можете відправити мені, що проект pleazz

привіт плазми
Я створив вібратор використанням КНТ.Я також хочу SMA роз'єм використовувати для корму цієї антени.
Я пройшов через це ланка, яка у пост вище.Є багато роз'єм SMA.
Який з них краще, і як це може бути пов'язано з диполь?
Чи є insulstion матеріалу між внутрішньої і зовнішньої диригент?

спасибі

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back