Смутного в дизайні перемикаються конденсаторах cmfb

C

careking

Guest
Я розробив OTA з коефіцієнтом підсилення керма.Відкритий отримати петлю OTA є 120dB, запас по фазі на 79 градусів.Якщо додати до cmfbs підсилювачі керма, приріст ОТА-94dB до цих пір.Але після додав SC CMFB цьому OTA, приріст ОТА буде зменшуватися серйозно, навіть зменшити до 1 дБ.Чому?Струм дуже малий (Для мого OTA, це залізничних струм 700uA)?конденсатор Розмір шрифту за CMFB прямо пов'язане з Висновок 600fF, другий 90fF.І розмір вантажу конденсатор 1.5pF.Частота Годинники 20MHz.Живлячої напруги 3.3V.Врегулювання час 36ns.
І це OTA буде застосовуватися до конвеєрних АЦП (13bits, 10M частота дискретизації).
Чи є хто-небудь може мені допомогти?Спасибо багато вперед.

як ви виміру виграш в ланцюг перемикання?AC ділянка не буде правильним з перемиканням CMFB оскільки вона обчислює зміщення точки DC перший.Ви повинні моделювати схеми включення CMFB як лінійного блоку, а потім робити AC розгортки.

В іншому випадку, якщо ви працюєте в перехідних визнаєте ви повинні мати можливість бачити досить ясно, якщо висновок мертвих (-1 дБ) і з'ясувати, що ж трапилося з вашою схемою.

Очевидно, що ви зробили неправильний моделювання

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back