Смуговий фільтр з мінімальним числом котушок індуктивності (допомога)

Z

Zer00

Guest
привіт Шукаю смуговий фільтр структуру з мінімальним числом котушок індуктивності цього фільтра повинні мати FBW = 50% будь-якого документа або посилання PLS

число індукторів необхідно, так це залежить від спаду і atteneuation необхідності. Для широкого фільтра ширини зони це хороша ідея, щоб перекриття нижніх і верхніх частот, ця схема є простою і працює добре.

Ви можете використовувати 2-го порядку Баттерворта смугового фільтра, таким шляхом можна уникнути використання котушок взагалі. Якщо ви хочете схеми ласка, повідомте мені.

[Цитати] число індукторів необхідно, так це залежить від спаду і atteneuation необхідності. [/ Цитата], що я хочу гострий спад, але найголовніше, що цей фільтр не слід використовувати багато індукторів [цитата] Ви можете використовувати 2-го порядку Баттерворта смугового фільтра, таким шляхом можна уникнути використання котушки на всіх . Якщо ви хочете схеми ласка, повідомте мені. [/ Цитата] Я виявив, що зворотна chebyschev фільтр дає гострий спад (насправді elleptic, тим краще) з вкладкою фазовий зсув я був би вдячний, якщо й може дати мені деякі схеми як же пов'язані фільтри resoantor хто-небудь є інформація про те, як зробити один Tanx

Привіт Спробуйте використовувати filtersolution, які забезпечують можливість дизайн фільтрів з мінімальною кількістю індуктор. З повагою

може бути, я не робив мій сам зняти цей фільтр має центральну частоту [розмір = 6] 4 ГГц [/ розмір]

Добре, 50% є дуже великим, якщо ви говорите 4 ГГц, як я suggeested перед вашим кращим варіантом було б збіг високих і низьких частот, число індукторів буде грунтуватися на вимогах я можу дати вам оцінку, якщо ви вкажете І.Л., RL, і увага, якщо BW не був настільки високим cheby би хороший фільтр, а для зв'язку, індуктивного зв'язку може дати вам жорстка відповідь, але на 50% від 4 ГГц, це не те, що ваші проблеми ви могли б отримати гідну мало ймовірно, відповідь з 4 індуктори, можливо, менш

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back