Смуга компаратора

B

bsrivastava

Guest
Все, що shuld бути ставлення пропускної здатності компаратора з частотою входять імпульсів і чому? спасибі

для компаратора .. або будь-якої схеми за око питання частоту вхідного сигналу в SHLD не перевищує пропускну здатність схеми .. якщо вона перевищує .. спотворення відбувається

Компаратор пропускної здатності має бути більше, ніж частота вхідних імпульсів, але скільки вона повинна бути (x1.5 або х2). і в чому причина.

Я думаю пропускною здатністю компаратора після його затримки розповсюдження, який в кінцевому підсумку визначає максимально висока частота вхідного сигналу без спотворень / помилки. Magnetra

Компаратора високої посилення підсилювача з гістерезисом. Навіть дуже маленькі різниці напруг на вході повинна компаратора (підсилювач) вихід максимуму (мінімуму) насиченість. З цієї причини, посилення підсилювача повинна бути високою. Крім того, підсилювачі має певні смуги пропускання. Посилення високо в bandwitdh частотах. Для більш високих частот посилення підсилювача зменшується і так, компаратор не працює належним чином і не працювати як компаратор.

Говорячи простими словами, це dependds на ур системні вимоги. У випадку, якщо у необхідно тільки визначити вхідний імпульс, його затримка повинна бути менше, ніж наступний імпульс з'являється на вході. Як я знаю, компараторів ми зазвичай говоримо про затримку, а не пропускної стосується

Я думаю, що пропускна здатність дорівнює затримки компаратора. Обидва "затримка" або "пропускна здатність" має той же зміст.

Я думаю, що пропускна здатність дорівнює затримки компаратора. Обидва "затримка" або "пропускна здатність" має той же зміст.

У класичний дизайн компаратор складається з передпідсилювача і засувки. Коефіцієнт посилення передпідсилювача * засмаги (фаза на фс / 2) <V OS засувкою

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back