Скільки разів я можу використовувати "RETLW" в Асамблеї стіл?

N

newbie111

Guest
Таблиця ADDWF PCL, F; таблицю даних для бітів, щоб зробити таблицю в збірці межі і далі раз? Спасибі

Не могли б ви перефразувати це?

Наприклад, [код] Таблиця ADDWF PCL, F; таблицю даних для RETLW бітів RETLW b'1001 'RETLW b'0110' RETLW b'1001 'RETLW b'0110' RETLW b'1001 'RETLW b'0110' b'1001 "RETLW b'0110 'RETLW b'0001' RETLW b'0010 'RETLW b'0100' [/ код] Я просто знаю, знаю, скільки разів я можу використовувати" RETLW "в таблиці. (я використовував 11 разів) Завдяки [розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додана після 33 секунд: [/ колір] [/ розмір] Я просто хочу знати, *******

Привіт, щоб просто відповісти на ваше запитання, так, FF є максимальний розмір таблиці. Для вашої поточної роботі не повинно бути проблемою створення невеликих таблиць тощо. Однак при використанні великих таблиць іншого вступають в гру і повинні бути враховані, але, на жаль довідкові таблиці, не легко / чітко документовані Якщо ви зайдете на цей форум і пошук "таблиць і подивитися, що деякі з повідомлень ви знайдете кілька хороших Інформація http://www.microchip.com/forums/tt.aspx?forumid=11 Це велика ділянка для хорошої інформації, і вони з готовністю допомагають справжнім співрозмовників, як і ви. Також зверніть увагу на це керівництво, яке має деякі додаткові інформація не завжди докладно описані в довідкових даних http://ww1.microchip.com/downloads/en/devicedoc/33023a.pdf Якщо ви отримуєте можливість Перехід від 16F фішки діапазоні 18F ви знайдете virutally всі ці Банки, пейджинг, PCL проблеми, які ви так легко отримати з 16Fs які пішли в минуле - тільки, що 16F була настільки популярна серед багатьох прикладів там, але люди, схоже, втратили до того, наскільки добре 18Fs є. Асемблерні код практично такою ж, але з хорошим кілька нових команд, щоб зробити речі ще простіше. Ви можете отримати невелику 18F1320 або 40pin 18F4520/4620 за тією ж ціною, як їх еквіваленти 16F.

Будьте обережні, коли ви розміщуєте таблиці. Якщо він охоплює межі сторінки біти вибору сторінок не буде оновлюватися, щоб ви 'обгортка' назад до початку сторінки, де таблиця починається. Можна частково обійти це шляхом розміщення таблиці на початку сторінки, наприклад: ORG 0x200 туЬаИе addwf PCL, ш але майте на увазі, що навчання "addwf" також знаходиться в сторінці, у вас є один менше місця на місце даних, це максимальна довжина стає 0xFE. Як wp100 держав, 18F серії використовує більш лінійну систему адресації, тому вам не мають подібних обмежень. Брайан.

Великий відповіді від вас двох. Все ясно!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back