Складений каскодной ОУ ланцюга зсуву

A

analog_fever

Guest
Я намагаюся складеному дизайн opmap каскодной в перший раз, і мені цікаво, як проектувати ухил CKT. Додається CKT я (Johns, Мартін). У мене немає Q12 і Q13 на місці ще. Я знаю, книга дає зміщення CKT, але я шукаю, щоб придумати що-небудь простіше, і я насправді намагається дізнатися, як ми розробляємо прості CKT упередженості. Я прийшов ДО моменту, коли я знаю, струмів необхідно через кожен транзистор, щоб відповідати моїм специфікаціям. Основна проблема полягає в зміщенні vtgs VB1 і VB2, і як зберегти Q3 і Q4 в насиченості. Я 10uA джерела струму для Ibias1. Я генерувати Ibias2, відбиваючи від Ibias1. Що визначає джерело напруги Q5/Q6 (або витік із Q3/Q4 VTG)? Будь-які вказівки / проникнення в суть від досвідчених дизайнерів буде дуже цінна.

Не має значення, якщо ви продовжуєте Q3 і Q4 в насичення, тому що ви не отримуєте вигоду від цих пристроїв. Проте залежно від того, як упередженість VB1 ви, в основному затиску що веде до відтоку з Q3 і Q4, щоб VT + надмірне напруження вище VB1. Так що вони залишаться в насичення, якщо ви зміщення VB1 правильно. Це має значення, якщо ви тримаєте Q5, 6,7,8,9,10 в насиченні в іншому випадку ваше вихідна напруга буде зменшуватись вбивство вашої вигоди.

Ей ... дякую, був у стані отримати всі транзистори в насичення VB1 і VB2.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back