Скар-Box solonoid / тригер / вимикач

D

davidbenjamindix

Guest
Цей проект є налякати витівка полі.У мене є довгий ящик прямокутник з дротом дверцята клітки на фронті.Всередині домашньої страшно, як лайно опудала тварин при штифта.Є пружин розтягування потягнувши за дверцята клітки тому, коли перемикач (проблеми) активується, клітка одержує потягнув двері зсередини, і тварина приходить стріляти з.Я тільки що отримав мій пульт дистанційного керування (4 канали бездротової 12-вольта DC дистанційного керування) поштою, і залишилося тільки з'ясувати, як відправитися курок / перемикач для включення пружинних механізмів.Я зрозумів Є 2 або 3 способи зробити це .... якщо у вас є ще один, будь ласка, дайте мені знати.
Перша ідея мати 12-вольта двигун зробити один цикл, який виявляється дюбель, що відправляється механізму.Проблема є я б знайти якийсь тип таймера / реле, що я можу все так тільки двигун виявляється до сих пір.Я також хотів би двигун постійного струму для роботи у зворотному тому тварина може бути виведені, дюйм
Ще одна ідея полягає одержати деякий тип комутатора, розширює і забирається з дюбель додаються до неї.Ще одна ідея може бути деякий тип електромагнітного вимикача (У мене є близько 400 неодимовими магнітами), який розширює і забирається, коли сигнали від пульта дистанційного відкритий / закритий контур.Ось, власне, де я перебуваю зараз.Опудала тварин, так моторошно.Я використовував той же матеріал з мого домашнього костюм Ghillie і використовувати пожежну машину червоних очей (який буде мати світлодіодні ліхтарі освітлювали їх).Ідея, щоб обдурити кого-небудь у думці, що це "Ферит" або щось, коли вони близько до ящика, натиснути кнопку на пульті дистанційного керування, і ця річ приходить вилітає.Це буде величезна.Що я можу вдіяти переключитися?спасибі ..... Девід

Я думаю, що створення соленоїда .... відповідь, але!Я спробував зробити домашнє соленоїда.Вона не працює.Я використовую 12V батареї (2x 6В), пластикові трубки ручка з цвяхом для основного і товстого дроту сталевий щільно обгорнуті навколо пера трубки.Мені здається, що дріт дуже товста.???.. І я повинен спробувати знайти металевий стрижень, а не пластикові?

Давид,

Ви могли б мотор склоочисника вітрового скла з камери, і за кермом важеля при тварюк.Дві кінцеві вимикачі і немає необхідності зворотного двигуна."IN" кінцевий вимикач вже у двигун.Можна додати ще один кінцевий вимикач, який би зупинив двигун на "OUT" позиції.З важеля, а за допомогою швидкого намотування на двигун, можна було отримати швидкі атаки тварюк.Повільній швидкості намотування дозволить повільне виведення.

Просто деякі думки.

Знати

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back