Сиходзь харчування від 48 В до 28VDC

L

lowmy2005

Guest
Як піти від джерела живлення 48 В постійного струму для 28VDC і струм 20А?

Перемикач режиму понижуючий перетворювач є єдиним рішенням, на цих струмових навантажень. Ви могли б використовувати поточні чіпи режимі, як UC3842 підтримки Power MOSFET належної потужності. як потужності, що значно вище 600, включаючи ефективність системи, правильний догляд має бути прийняте у виборі компонентів і місць розміщення.

Крок вниз перетворювач постійного струму в постійний струм перетворювачів доступні.

Чи можете ви порекомендувати мені піти від постійного струму до постійного струму перетворювачів

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">----- ----- Повідомлення додано о 12:12 ---------- Попереднє повідомлення було о 11:57 ----------</span></span>
специфікації, як нижче: Vin = 48Vdc Vout = 28 В постійного струму Iout = 12.5A Imax = 20A

Якщо ви думаєте, навантаження може працювати з 24 В постійного струму потім Є Планти пристроїв, прихованих 48Vdc на 24 В постійного струму .. Ось один приклад: 10А 48В-24В Перетворювач напруги [/URL] IanP: підморгувати:

У мене є деякі fonud. Дивіться цей. Може бути, це буде корисно для вас. ПКЛ 4316, MV48-28-600, FNW500-700 серії і т.д. див. посилання дані про FNW500-700 серії [URL = http://old.lineagepower.com/datasheets.aspx?NID=508b85d5-d8de-440c- 82f2-7b68f8de77be] Технічний опис: DC / DC Продукція - Ізольовані перетворювачі [/URL]

Як щодо спробувати схему FAN2106 з Fairchild? Я використав його вже в одному з моїх проектів. Або старий дизайн зворотного ходу школі ...

Чи можливо відмовитися від 48 вольт до 12 вольт, 2 А-якими доступними componenets?

так, що це може ... Theres OVP і OCP контактний доступних для нього.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back