Симистора в / / їздити більше навантаження?

Z

ze_dib

Guest
Привіт, хлопці, Чи можу я поставити симистор в / к drice великі навантаження? Що може бути прийняти до уваги, перш ніж такі речі? З повагою, Ze_DiB

Це не практика краще, але ви можете зв'язатися симистора паралельно .. Використовуйте цю таблицю в якості керівництва:
Code:
 Усього змінного струму / точки симистор використовувати 0,1 до 7 ампер один 10 Ампер симистор> 7 ампер до 16 ампер одне 20 Ампер симистор> 16 ампер до 32 ампер двох 20 Ампер симистора паралельно> 32 ампер до 48 ампер три 20 Ампер симистора паралельно> 48 ампер до 64 ампер чотири 20 Ампер симистора паралельно> 64 ампер до 80 ампер п'ять 20 Ампер симистора паралельно> 80 ампер до 96 ампер шість 20 Amp симистора паралельно [/ код ] Деякі виробники харчування пусковий струм рейтинг (початкове на струм) на свою продукцію, і ви можете використовувати це значення в якості змінного струму для розрахунку загального навантаження .. З повагою, IanP

Я старався, що одного разу, і симистора працював, але інші ланцюги постраждалих від непередбачених наслідків ... Він просто розпочав палити ... І тоді я зрозумів, чому курити погано:) Моя думка? Не рекомендується, якщо ви не сумарно впевнені, що ви робите ...

Привіт, краю, Що пішло не так? Вашої системи управління не було (оптико-) ізольовану від мережі змінного струму? Те, що я прогноз на 220V RMS: - від 500 до 1250W: 12A симистор - від 1500 до 2000 Вт: 25A симистором на 110V RMS: - від 500 до 1250W: 25A симистор - від 1500 до 2000 Вт: 2x 25A симистор в / / він повинен бути ОК Shall / / гори мають особливості проектування до межі незбалансований включити затримки? що стосується

Привіт Я думаю, ви говорите використання 2 або більше симистора паралельно, з тим же стробування контролю і тому ж навантаженні. З точки зору дизайну я думаю, такі моменти повинні бути taked догляду - симистора та інших пристроїв, не є ідеальними, це означає, що хоча в ідеалі вони будуть вести себе синхронізовані, на практиці це не може відбутися через фізичне дифференц з одного пристрою на інший . Якщо вони побудовані в тому ж буфері semiconducor припущення, що вони мають різні характеристики, хоча вони нескінченно малі. - Ці відмінності будуть присутні на запуск раз, і в якийсь момент менше, ніж очікувалося, симистора можуть працювати, ці різкі зміни в поточний може призвести до спотворення синусоїди які симистора годуються на навантаження. Справді, це буде дуже цікаво, якщо ви можете бачити це явище за допомогою осцилографа раз схема буде врегульовано. - Для того, щоб cirduit працювати, ви, можливо, буде потрібно, щоб компенсувати відмінності запуску за допомогою котушок та конденсаторів. це здається трохи складним, було б добре, щоб знати, що ваша навантаження. Я маю на увазі, якщо це двигун, я вважаю за краще використовувати реле, щоб отримати роботу, якщо ви керуєте світла cicuits, не повинно бути проблемою на всьому удачі Сал

[Цитата = ze_dib] Що пішло не так? Вашої системи управління не було (оптико-) ізольовану від мережі змінного струму? [/Quote] Спасибі за вашу турботу, але це було давно ... Я просто навів приклад ... Сал дав вам гарне пояснення ...

Привіт, перш за все, подякувати за таку відповідь. Резистивної навантаження, частоти Ас низькою (50 Гц), у зв'язку з симистора реле часу, і водій я прогноз перемикання Zero вольт. З урахуванням усіх цих даних в accouint, я думаю, не повинно бути занадто багато неприємностей у використанні: навіть якщо перемикач Ділі перехід від одного симистора на інший, перемикання не відбудеться в напрузі Високий синуса. Дякую за ваші поради, побажання Ze_Dib

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back