Серйозні сумніви в перенормування в HFSS

M

mirriyaz

Guest
Hiiiiiiiiii Хлопці, у мене є сумніви щодо перенормування і де-код для вставки доступні в waveport призначення діалогове вікно в HFSS, мої сумніви, що саме перенормування і Де-вкладення і чому і коли ми її використовуємо. У мене є знання і я використав його, як я вже розроблений єдиний р @ чик микрополосковой антени 10 ГГц, і я годувати його з microstripline 50 Ом, тому я перенормування для хвильового порту 50 Ом і де-вставляти 0 , але після того, як моделювання моя відповідь не на 10 ГГц, але відрізняються, тому при зміні 50 Ом при подальшій обробці вона дає мені іншу відповідь, який знову не на 10 ГГц, так що я начебто застряг, якщо хто може допомогти мені plzz щодо того, коли ви повинні перенорміруют і скільки ви повинні де-код для вставки, то це буде дуже корисно, наскільки я знаю, що мої розрахунки для P @ розміри чик правильно. спасибі заздалегідь.

Якщо ви використовуєте WavePort, може бути, вам потрібна, спробуйте перепризначити порт. Використання конфігурації різних порту, лінії терміналу. Ви можете використовувати керований метод терміналу. І в першому, спробувати імітувати "Тільки рішення порт". Крім того, тест на вищих мод. Ansoft рекомендує: ".. Хвиля порту вимагають Довжина Єдиної поперечного перерізу, наприклад:. Кожен порт можна визначити підключений до підлоги нескінченно довгий хвилевід, який має той же перетин, як хвиля порт".

"Наскільки я знаю, що мої розрахунки для P @ розміри чик правильно" => Ви використовували прості формули для розрахунку розмірності для патча, так що вона "повинна / може" резонувати на 10 ГГц? Якщо так, то cosider, що існують різні припущення, пов'язані з формулою. Наприклад, завантаження впливу корму не враховуються; окантовки ефект на краю не точно передбачити, і т.д. У результаті, резонансна частота передбачене проста формула не є добре. Ви не можете використовувати його як "стандартний / тест" для оцінки точності HFSS моделювання в цілому. Зокрема, ефект де-вкладення рідко розглядається у спрощеній моделі. для вашої проблеми, перенормування ніби як приєднання джерела з різними внутрішній опір антени. природно, ви очікуєте побачити різні рівні випромінювання, тобто розташування і мінімум | S11 | була б іншою. моя пропозиція: порт використання хвилі, не застосовуються перенормування, подивіться на вхідний імпеданс (на відміну від S11), щоб знайти резонансну частоту.

У мене є деякі проблеми про waveport микрополосковой антени прямокутної ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back