Середній струм, струм RMS?

T

tomph

Guest
Я працює fullchip моделювання для вилучення поточного споживання під час операцій з використанням HSIM інструмент. Я не впевнений, який з нижче типу струмів я повинен дивитися Середній струм, струм RMS, інтеграції струм може будь-який, хто знайомий Вт / інструмент може допомогти пояснити, різних між тими роду струмів. тобто чому RMS .... Коли ми потребуємо RMS ... Дякуємо за вашу допомогу. Tomph

У моєму opition, вибрати або струм нормально, тому що Aver і RMS струм майже те ж саме. Виберіть середній для більшої точності, тому що влада = V * Iavg. Нижче результаті влада simulition по hsim, який показує, Ср = RMS Найменування сигналу Середня RMS Мін Макс ---------------------------- ---------------------------------------- / i1 (VDD)-31.7mA 31.7mA -34.7mA-28.8mA

Я думаю, ви можете знайти відповідь у специфікації. Вашої продукції. У принципі, для оцінки цілі споживання енергії, то вам краще використовувати середній струм, оскільки споживана потужність = Iavg * Vdd, в яких Vdd є постійна напруга. Ви можете також заходи піковий струм, що вказує на поточне Збільшує максимальну імпульсу, який вирішує можливості генератора і значення обійти конденсаторів.

Я думаю, ви можете вибрати середній струм. Тому що RMS ток Root Mean Square струму.

Чому середній струм? У деяких випадках ці дві течії такі різні. Наприклад, струм може бути negitive колись. Тоді середній струм doesn't точно представляти енергоспоживання. Так що я думаю, що RMS струм може бути краще розрахувати споживання енергії Синьої

RMS: коли тепло сума, отримана від струму через резистор одно постійного струму, ми говоримо, що постійний струм є струму RMS значення. Середній струм є усереднений струм. З повагою [цитата = tomph] Я працює fullchip моделювання для вилучення поточного споживання під час операцій з використанням HSIM інструмент. Я не впевнений, який з нижче типу струмів я повинен дивитися Середній струм, струм RMS, інтеграції струм може будь-який, хто знайомий Вт / інструмент може допомогти пояснити, різних між тими роду струмів. тобто чому RMS .... Коли ми потребуємо RMS ... Дякуємо за вашу допомогу. Tomph [/quote]

За визначенням розсіює потужність середнє значення миттєвої розсіює потужність - V (T) * (Т), тобто Пав = Нт 1 / T ∫ V (T) / (Т) DT при Т-> ∞ в звичайний випадок, коли V (T) = VDD це зводиться до Пав = VDD Лім 1 / T ∫ I (T) DT = VDD * Iav при Т-> ∞, де Iav є середній струм. Іноді люди плутають це з-за синусоїдального режиму, були, якщо V (T) = Vm Cos (WT) і I (T) = Im Cos (ваги), у нас є Пав = Нт 1 / T ∫ V (T) / (Т) DT при Т-> ∞ = = 1 / T ∫ V (T) / (Т) DT (Т період: W = 2Pi / T) = = VmIm / 2 = Vm / √ 2 * Im / √ 2 = Vrms * Irms

[Цитата = maxwellequ] За визначенням розсіює потужність середнє значення миттєвої розсіює потужність - V (T) * (Т), тобто Пав = Нт 1 / T ∫ V (T) / (Т) DT як T -> ∞ в звичайному випадку, коли V (T) = VDD це зводиться до Пав = VDD Лім 1 / T ∫ I (T) DT = VDD * Iav при Т-> ∞, де Iav є середній струм. Іноді люди плутають це з-за синусоїдального режиму, були, якщо V (T) = Vm Cos (WT) і I (T) = Im Cos (ваги), у нас є Пав = Нт 1 / T ∫ V (T) / (Т) DT при Т-> ∞ = = 1 / T ∫ V (T) / (Т) DT (Т період: W = 2Pi / T) = = VmIm / 2 = Vm / √ 2 * Im / √ 2 = Vrms * Irms [/quote] визначення коректно, я думаю, повинні використовувати середнє, але що станеться, якщо струм позитивних якийсь час і nagative на деякий час? ми можемо сказати, що резистор може харчування якщо негативний струм проходить думав, що це?

Шановні dog1357, в резистор вам ніколи не доведеться цю ситуацію. У зв'язку з capaciive / індуктивний ефект може трапитися, що ланцюг подачі струму на джерело - миттєва потужність негативна. Однак, що розсіюється потужності виходить шляхом усереднення миттєвої потужності протягом досить великого періоду часу. Rgds

У повній чіп моделювання, у вас більше шансів мати позитивний струм виходить з харчування "в середньому", якщо ваше повне чіп теоретичні схеми танк. Так, середня б робити добре. Якщо на початку періоду довгий, то кліп, що частина, щоб отримати більш точну оцінку. Я був би більш зацікавлені в отриманні струмів збирається окремих блоків, так як вони визначають розмір влади сліди в кінцевому рахунку і розміщення блоків і колодки. Якщо один з блоків має позитивні і-ве струм, ви завжди зможете порозумітися з ним окремо і, якщо воно є періодичним, ви завжди можете знайти значення струму споживання для цього. ефективне значення буде залежати від форми поточного сигналу.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back