Світлофор завдання програми. Прохання допомогти

M

microelectronics

Guest
Це мій повний програмі, я можу зібрати його. але Dont показати свій результат на DE1 ради. PLs побачити і вказати на мої помилки / / Головна //************************************ ********************* / / * = Hwy шосе, G = зелений, Y = жовтий, червоний R = * / / * НСТС = путівці, G = зелений, Y = жовтий, R = червоний * //************************************** ******************* модуль руху (вхід [5:05] SW, вхід CLOCK_50, вхід скидання, годинник, ГСС [9:00] LEDR, ГСС [ 7:0] LEDG, вихід [0:6] HEX0, HEX1, hex2, HEX3); рег [2:0] держави, nextstate; р [9:07] = 0; параметр [2:0] S0 = 3 "b000; параметр [2:0] = S1 3'b001; параметр [2:0] S2 = 3'b010; параметр [2:0] S3 = 3'b011; параметр [2:0] = S4 3'b100 ; Відображає B1 (, CLOCK_50, HEX0, HEX1, hex2, HEX3); завжди @ (години posedge або posedge скидання) почати якщо (скидання) стан

Будь ласка, якщо ви можете зупинитися на те, що DE1 рада може бути, може отримати певну допомогу. Це дошка FPGA? WBR Лакшмана PS: Цей код взятий з Виглядає знайомо одне в книзі на Verilog Самір planitkar

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back