Світлодіодний матричний код з використанням 8051 (progrmming в підпункті с)

B

balwinder singh

Guest
їм робити матричний дисплей, але у мене немає коду з будь-який орган може допомогти мені в цьому проекті

що ваші резюме з допомогою світлодіодних матричних.

Одного разу я написав код прокрутка тексту на 8 матричних дисплеїв на асемблері. Це не повинно бути важко реалізувати її в C. Ви можете почати тут:

Мені потрібно schmetic і з кодом ................................ як я зробив з кодом, але THT застосовна тільки для прокрутки MSG тільки на одному матричному ласка, змініть THT і надати мені schmetic ............... якого типу повинна schmatic я зробив для прокрутки тексту ........... . тут код [синтаксис = C] # включити соіпЬ [5] = {0x08, 0x10, 0x20, 0x40, 0x80}; Int [5] = {0x00, 0x00, 0x00, 0x00, 0x00}; Int Порожній [28] = Int C = 0; Int I, J; Int х, у; Int г; недійсним затримку (непідписаних Int мс) / / Функція забезпечує час затримки в мс. {Для (я = 0; я

Я не можу надати повну інформацію (схему, C коду), але це буде логічно використовувати регістр зсуву (74xx595) для управління світлодіодами, не забувайте компенсувати струми теж. Логіка в тому, щоб ввести 1 в регістр зсуву і оновлення продукції з відповідними даними, то імпульси тактового сигналу на зсув зареєструватися та завантажити наступні дані у вихідні і продовжують робити це недо весь екран сканується. А потім цикл знову.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back