СМПС заснований Зарядний пристрій

V

vaibhav.k

Guest
Привіт друзі!.Total output rating of 300 watt 12V ad 24V selectable.

Я працюю на новий дизайн СМПС заснований Зарядний пристрій.
Загальна вихідна рейтинг 300 ват 12V оголошення 24В вибору.
Я хочу вибрати UCC3804 (поточний режим PWM контролер) і UC3906 (ОАС Battrey плату). І, використовуючи перемикач ще 2 конвертера топологія
Чи може хто-небудь сказати мені який-небудь інший компонент варіантів вибору Також, будь ласка, завантажте або писати будь-які посилання дизайн.

Спасибо заранее
Vaibhav

Я використав, що ... я можу знайти нічого крім ... по деяким додатком записки про техаському сайті ..... його великий чіп, але погано служили за інформацією ...........

Але я прошу вас,
не в 3906 влада в першу чергу (вона) до БАТТ напруга підключені?

помню ........ також як воно працює, якщо батареї неправильно напруга
пов'язано з неправильним чином раунді, коли його спочатку повністю розряджений?

і те, що зруйнувала близько батареї ...... один Thats sulphated в пекло і назад ... Що робити, якщо я, що для підключення зарядного пристрою вашого?

і які відгуки про компенсацію ....... 3906 має компенсаційні Р і С. ... як ви збираєтеся встановити ці?.

і те, що відбувається, коли я купую ваші зарядний пристрій, і я залишити повністю заряджений акумулятор підключеним вгору, а потім вимкніть всі потужності на заводі ім cuzz збирається додому .... ваша БАТТ повільно виконати через дільник зворотнього зв'язку?

Чи може хто-небудь надати мені посилання схема 2 перемикач вперед конвертер з розрахунковими

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back