СВЧ-підсилювач заглушки відповідність дизайну

M

memarian

Guest
Шановний, мені потрібно розробити широкий діапазон заглушки (Open & Short). Я намагаюся Радіальна заглушки і це працює для короткого замикання, але для відкриття я ланцюга використовувати λ / 4 заглушки з радіальної заглушку і з-за низької пропускної здатності λ / 4 заглушки не work.does небудь знає, як я можу збільшити пропускну здатність від λ / 4 заглушки? (наприклад, за допомогою декількох етапів) Хто-небудь є хороший ресурс для широкої смузі ланцюг узгодження дизайн? Спасибі.

Існує документ Фано на відповідність Широкосмуговий ланцюга .. але це дуже математичної ... а також ... Я думаю, що це не IEEE паперу .. але й можуть шукати у випадку UWB для windeband відповідності ... це ж .. UWB узгодження антени ...

Шановні, перш за все подякувати Вам за відповідь. Я думаю, я повинен пояснити, моя проблема: у мене є широка смуга 1W MMIC підсилювача, що я повинен, використовуючи його вихідна потужність контактний для постійного струму. Зазвичай я використав зміщення-трійник для цієї мети, але діапазон широкий зміщення-Ті близько 1 ~ 1,5 дБ вставки Loss.I хочете знайти інше рішення, щоб уникнути таких втрат. (Максимальна 0,5 дБ Втрати прийнятно). Мій FREQ. Діапазон 6 ~ 12 ГГц. Хто-небудь є якісь рішення? Мій MMIC є вихід <Повернутися Втрата-10дБ (КСХН ~ 2) В цей смуги пропускання. Спасибі.

привіт Atul, може у завантажити цей документ.

Привіт Balaguru, Acatully оригінальний документ, складений Фано не доступні в будь-якому місці в Інтернеті. (Якщо хто має це Pls завантажити його), і тому люди не ставляться до нього Адже це дуже математичної one.I добрався, щоб бачити його в нашій бібліотеці іноді тому, але тепер його там немає. Ось я uploadingthree роботах, які пов'язані з на тему і сподіваюся, що ви знайдете її корисною. Це дослідження Фано випадок широко використовується в якості граничного випадку і можна побачити в темах Сніп антени. Якщо у вас є Сніп антени книги, які ви можете перевірити його на те ж саме.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back